REKLAMSAMARBETE MED 2XU SVERIGE

Jag springer i mörkret. Det är snö. Det är kallt. Snöflingor som har bråttom och oplogade vägar. Bitigt! Och alldeles fantastiskt ändå. Det är inte inlindat och inte ursäktande. Det är ingen fasad.

Det är mörkt när jag vaknar och mörkt när jag somnar. Det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem från jobbet. För vissa är det en årstid som är för lång. För andra en årstid att göra något särskilt av.

Jag älskar den här tiden när jag är i den. Men jag vet att när ljuset slår om igen om bara en månad så kommer jag undra hur just den här tiden kunde fängsla mig så. Det är tjusningen med årstider.

Pannlampan är oumbärlig från nu fram till sportlovsveckorna. Den är min ständiga följeslagare på träningspass och hundpromenader. Alltid på laddning. Annars alltid på huvudet.

Jag hade kunnat skriva att reflexerna är min ständiga accessoar. Men det stämmer inte riktigt. För när det handlar om träningskläder så är det självklart att de redan sitter på plaggen som en del av designen. Att synas – och alltid synas är så viktigt att reflexer på kroppen är lite som skor på fötterna.

2XU Reflect tights med reflexer åt alla håll – och kompression.

Du som vill ha sällskap under springturerna i mörker ska hålla utkik. Just nu anordnar 2XU flera tillfällen med reflexlöpning runt om i Sverige. Fokus ligger på att testa på löpning med pannlampa på en reflexbana och att ha kul tillsammans – inte att springa snabt. Du som är med får 25% på plagg från 2XU och så kan du springa reflexanor hela vintern för de kommer att sitta uppe!

Här är några av alla kommande datum och ställen:

19 november:

Kullaberg

Umeå

20 november:

Ludvika

Malmö

Borås

Örebro

21 november:

Sundsvall

Stockholm Lill-Jansskogen

Borlänge

Karlshamn

23 november:

Göteborg Änggårdsbergen

28 november:

Skövde

Trollhättan

29 november:

Boxholm

6 december:

Åre

Det fylls på med nya orter och nya datum hela tiden så kika här för att ha bäst koll >>

Och såhär kan det se ut (fotograf Viktor Olsson):

Reflexplagg är stapelvara i min garderob och 2XU Reflect tights har jag på mig när jag springer på Årevägen om kvällarna. Min ”vanliga” runda går några kilometer på en av Åres mest sportvänliga vägar, men som också är rätt smal och med såväl kurvor som trafik. Det märks när jag syns bra, och när jag syns sämre – bilarna väjer på ett helt annat sätt när de ser mig.

I fickan i linningen har jag med mig husnycklar och andra livräddare. I öronen har jag tystnaden. Framför mig ser jag ljuskäglan och den bubbla som jag älskar att springa i. Nattmörker är en trygg plats för mig.

LÄS MER:

REKLAMSAMARBETE MED 2XU SVERIGE

Under stjärnhimmel och månsken >>

REKLAMSAMARBETE MED 2XU SVERIGE

Nästa års utmaning har redan börjat >>

14