Imorse vaknade jag till ett meddelande på Messenger om att det snöade på fjälltopparna och en bild på allt det vita ovan träden. Hösten är här nu och de glada tillropen över snöflingorna kommer att vara konstant ett par veckor tills snön lägger sig på riktigt. Det passar mig utmärkt – för nu vet jag vad jag vill fylla min höst med!

Jag tycker om att leva mina dagar och årstider med intentioner. Det är därför jag tycker så väldigt mycket om listor. Jag punktar gärna ner vad jag ska göra på jobbet – och vad jag ska fylla mina lediga dagar med.

Igår stod i huvudsak kreativa uppgifter på min to do och utifrån det förberedda jag mig med ett kreativt mindset. Ja, det går faktiskt så långt att jag väljer vilka kläder jag ska ha på mig utifrån den känslan jag vill ha på jobbet. Skjortorna är för dagar med möten. Drömmigt mjuka tröjor är för dagar som igår.

Jag fick kommentaren en gång att jag pratar målsättningar och planer utifrån känslor och scener och det är precis så det är. Mina två främsta ledord för min livsdesign är frihet och utveckling, snarare än en specifik yrkestitel och när jag ska uppnå det.

När jag analyserar min bucket list för hösten så ser jag med stor igenkänning vilken känsla som genomsyrar mina punkter. Den gör mig varm. Det betyder att jag träffat rätt i min lista.

Min bucket list för hösten 2017:

Jag vill fota stjärnhimlar. Blicka upp mot oändligheten och föreviga den.

Jag vill göra mer kokkaffe. Fasta med blicken i elden och låta allting ta tid.

Jag vill springa mig trött. Känna mjölksyran stanna länge i mina andetag, svära över det jag gör och sedan inse varför jag gör det.

Jag vill cykla i ruskväder. Livet känns aldrig så starkt som på cykeln.

Jag vill känna blåsten ruska tag om själen.

Jag vill dricka fylliga röda viner och prata om livet. Låta kvällen ta tid och samtalen aldrig ta slut.

Jag vill känna träningsvärken ta tag om musklerna. Bygga något som är starkt ännu starkare.

Jag vill skratta massor. Inte tänka så mycket, men däremot vara desto mer.

11

I samarbete med Svenska Spel