Jag är i Stockholm och gör det jag brukar när jag är här: svettas på källargymmet och dricker bubbel på takbarer. Senast igår var vi på Capital. Innan hade jag kört cykelintervaller i nästan en timme i ett kvavt källargym där luggen klibbar mot pannan redan innan jag klivit på cykeln. Jag träffar vänner på frukost och lunch och pratar om det som hänt och det som inte hänt. Grillad tonfisk på Brillo, avocadosmörgås på Broms och cappuccino efter cappuccino på de caféer där jag sitter och jobbar, själv eller med kompisar. Sommarstockholm är fint; det finns parkeringsplatser överallt och ingen trängs på tunnelbanan. Solen skiner och allting är ljuvt.

Ändå längtar jag efter Åre. Till 8 grader och regn i sidledd. Till den där klara kylan som man lika mycket tröttnar på men ändå inte kan sluta älska.

0