Jag fick ett sms sent igår kväll. ”Ska vi äta frukost på fjället?” frågade min kompis Katrin. EH JA, klart vi ska tänkte jag. Så vi sågs imorse efter en femtimmarsnatt med en del nattjobb. Jag tänker att om det är något man ska göra efter att ha sovit för lite så är det att äta frukost på fjället. Alternativt ta ett iskallt dopp i en fjälltjärn men jag är ju lite av en badkruka trots att jag lever i förnekelse.

Katrin hade i vanlig ordning styrt maten. Vi gick upp till Nalleklippan och hon rörde ihop scrambled eggs över öppen eld, lite bacon, tomater och avokado. Sedan satt vi där och kollade ut över Åre och tittade upp på skärmflygarna. Det var över 20 grader och sommar och en helt ljuvlig fredagsmorgon.

Resten av den här fredagen ska jag jobba, packa, gå på inflyttningsfest och sedan köra söderut. Imorgon väntar ett flyg mot Italienska rivieran och Civezza!

0