Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Chardonnay day

Min packning till Stockholm är smått orimlig med sommarklänningar och underställ. De där klänningarna har jag längtat efter att ha på mig sedan jag köpte dem och även om jag älskar Åre med sitt solen så är det sällan riktigt läge för klänning. Det tar jag igen nu i Stockholm. I onsdags var jag på 25-årsfest i preppy klänning och igår hade jag på mig min kimono från Miss Clarity; Underbara Claras klädmärke. Vi firade Chardonnay day på min balkong och från början var det sol och väldigt lämpligt med barbent.

Miss Clarity klänning

Några av mina bästa vindrickarvänner är Åsa och Viktor. Det har inte med kvantitet att göra, men däremot väldigt mycket med kvalitet. Det var dessutom de som upplyste mig om att det var Chardonnay-dagen och det bör absolut uppmärksammas precis som med kanelbullens dag, kladdkakans dag och allehanda andra dagar.

Efter att Åsa och Viktor ringde på dörren anslöt även Katta och min bror Marcus och vi hade rackarns trevligt på balkongen. Mängden Chardonnay var begränsad eftersom det var röd dag och Chardonnaytemat var något sent påtänkt men vi täckte upp det med både bubbel och annan dryck så det gick bra ändå.

Vi satt på en balkong i Stockholm och när solen lindades in i moln lindade vi in oss själva i filtar och när regndropparna började falla rullade vi ut markisen. Fantastiska, svenska försommar – jag tycker om dig väldigt mycket.

Framåt kvällen gick vi till Nybrogatan 38 och åt middag; även då inlindad i filtar under en markis eftersom det sommarregnade lite sporadiskt. Kvällar som dessa är absolut bäst i Stockholm och just nu är jag så glad att jag är här. Chardonnay day alltså, missa inte det nästa år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger