Lördagen på The Influencer Convention bestod av workshops och praktiska kunskaper (här kan du läsa mer om första dagen). Efter ett trevande försök med att redigera video i Final Cut så vill jag bli mycket bättre på videoredigering och gick på en workshop i Premiere Pro.

Videoredigeringsprogrammet Premiere Pro ingår när du prenumererar på Adobe Creative Cloud vilket jag rekommenderar alla att göra. Jag hade tidigare bara Photoshop på licens installerad på min MacBook men med en prenumeration har jag alltid uppdaterade program med de senaste versionerna. Jag använder Photoshop (främst Camera Raw) när jag redigerar bilder, Illustrator och InDesign i jobbet och ser fram emot att börja använda Premiere Pro nu i vår.

Elin Häggberg höll i workshopen och jag och Clara garvade läppen av oss över de alster vi skapade under förmiddagen. Här är förresten Clara i en av sina klänningar från Miss Clarity. Så fina allesammans, jag har redan lagt beställning på en Elin kimono från shoppen!

Miss Clarity klänning Underbara Clara

Här är Elin också. Så bra och pedagogisk. Bra person om man vill lära sig mer om saker. Och det vill man ju!

Efter workshopen var det dags för lunch och det vegetariska temat fortsatte. Det är så kul att Influencers of Sweden verkligen tagit fart med dels ett kontor på söder och framförallt personer som jobbar för att hela tiden ta nya steg. Dels Linda såklart som är VD och verkligen personifierar och engagerar allt som är bra med influencerbranschen men också personer som Emilia och Oskar som jobbar med Linda i en hel del frågor.

Vi åt lunch i franska matsalen och utanför var det så grått och vackert och ljuvt.

Efter lunch så hade Maria från Made by Mary en workshop om matfoto och matstyling med budskapet att berätta sin story med hjälp av hur man stylar maten. Maria är fantastiskt duktig och inspirerande och en sådan där som ger så otroligt mycket energi när man träffar henne. Hon gav bra tankar att ta med sig vidare i sin egen fotografering, tips på hur man kan tänka och tid för att praktiskt testa den nya kunskapen med hjälp av mat och props som hon hade tagit med sig.

På eftermiddagen spelade jag in ännu en podcast och efter det var dagen mer eller mindre slut. Jag förstår inte hur två dagar kan gå så snabbt. Som vanligt när jag träffar kollegor så slår det mig hur extremt viktigt kollegor är; även när man är en influencer – eller när man är egen konsult. Att ta del av tankar, idéer och erfarenheter är ett sätt att utvecklas på.

Något jag ska ta action på efter denna konferenshelg är att ha en eller kanske två mastermind groups att bolla saker med för att komma framåt.

Att vara med i styrelsen för Influencers of Sweden är en jäkla (bra) grej alltså. Jag älskar vår power och våra drivkrafter. Och att vi alltid tänker på world domination när vi plåtas (nedan bild är tagen av Bucket Life).

influencers of sweden

0

I samarbete med Svenska Spel