Jag tillbringade gårdagskvällen hemma med såväl fysisk som mental återhämtning. Hela kroppen kändes nedbruten – och det var den också. Jag körde ett kort men intensiv benpass på gymmet i tisdags. Min favoritkombination av övningar just nu är benböj i kombination med en variant av sidobenböj (alltså ett superset av bild 1 och 3 i detta inlägg). Och efter mitt styrkepass i fredags gick jag hela helgen med världens träningsvärk från midjan och uppåt. Men, träningsvärk är den bästa sortens värk ändå!

Efter styrkepasset tog jag trappan ner till yogasalen och gick på 90 minuter yinyoga med Yoga Stories. Det är samma Yoga Stories och samma yogasal som jag fotade till den här artikeln hos Sportamore. Och om jag inte minns fel så är det jag som har sagt att hon är utanför boxen – och kör rock’n’roll-yoga i det citat som hon hänvisar till. Jag gillar att hon är sådan, det ger avtryck!

Yogasalen var nedsläckt med många tända ljus, och genom glasväggarna mötte mig Åresjön och den upplysta VM8:an över viken, precis där jag bor. Fast mest av allt så blundade jag såklart – det var när vi låg i en ”position för själen” som jag fann ro i ögonblicken där ute.

yoga-holiday-club-5m0a9854 1060_yoga-holiday-club-5m0a9857

0