För prick två år sedan kom Hazel till oss. Min bruna jaktcocker som är helt fantastisk. Då var hon nio månader och hade inte sett så mycket av världen. Nu rör hon sig världsvant på fjälltoppar, fik och Stureplan.

Här är dagen då vi hämtade hem henne för att se om vi trivdes tillsammans. Och det gjorde vi ju. Så pass mycket att hon stannade mycket längre än tänkt. Hon har en gullig uppsyn och jag dör sötdöden varje gång hon ser ut såhär.

Allra roligast har vi när vi är på äventyr tillsammans. Som när vi sprang Bäverkroken till exempel.

Hazel har en egen hashtag på Instagram – #hazelwing – som är hennes riktiga namn. Och såhär har det kunnat se ut de två åren vi tillbringat tillsammans:

Hazelwing_980 5M0A1592 Hazelwing 5M0A3521 Helags fjällstation jaktcocker stand up paddling vårvinter hazel IMG_0985 jaktcocker jaktcocker sommar-halsingland-hazel-img_7730_18795523680_o Flottarleden i Hälsingland mellan Söräng och Runemo morgon dimma hälsingland hazel IMG_5525 sara traningsgladje hazel IMG_8046 hazel-01.jpg hazel-träningsglädje-IMG_9892.jpg

0