Det är måndag den 19 december och bredvid min säng står en uppsjö av nagellack i olika färger från Essie eftersom jag öppnat en lucka om dagen och har fyra kvar. Om en vecka har det redan varit jul och jag har knappt ens hunnit tänka på jul så det var tur att jag började med julkänslan för länge sedan när jag faktiskt hade tid.

Men det får väl bli så det här året. Och jag tror inte att jag är ensam om att förvånas över att julen kommer så olösligt. Det är som att alla jobbar in i kaklet eftersom det inte är någon riktig helg innan.

Mycket ska hända den här veckan; samtidigt så ska jag försöka att inte göra så mycket alls förutom det jag verkligen vill. Typ det här:

Måndag

Jag tänkte börja lite lugnt eftersom jag jobbat en del hela helgen. Och även nästan hela dagen igår. Det blir ett pass på gymmet och en middag med mitt förra jobb på kvällen. Jag måste ju kolla hur de har det!

Tisdag

Som det ser ut nu blir det här en dag med massa härlig människor prick varje timma. Det blir härligt. Lite som julavslutning typ. Plus en timma i gymmet. Det gäller ju att gasa sig in i 2017!

Onsdag

Jag kör till Hälsingland och jag kommer definitivt att välja min favoritväg som går över Los för kolla så trolskt det kan se ut! När jag kommer fram ska jag pussa på min hund jag inte sett på veckor!

Torsdag

Jag vill cykla. Och äta lunch med min familj. Kanske bada i den vedeldade badtunnan och dricka bubbel. Och hitta en gran!

Fredag

Dagen före julafton. Vad gör man då egentligen. Vad gör ni?

Lördag

Julafton. Min sämsta dag under hela julperioden eftersom det är svårt att göra en julafton särskilt annorlunda.

Söndag

Juldag! Det betyder vinprovning hos oss. Fast först vill jag cykla en sväng.

sara rönne träningsglädjedeelicious maria deelicious tröja

0