Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Årets näst sista

Det är måndag den 19 december och bredvid min säng står en uppsjö av nagellack i olika färger från Essie eftersom jag öppnat en lucka om dagen och har fyra kvar. Om en vecka har det redan varit jul och jag har knappt ens hunnit tänka på jul så det var tur att jag började med julkänslan för länge sedan när jag faktiskt hade tid.

Men det får väl bli så det här året. Och jag tror inte att jag är ensam om att förvånas över att julen kommer så olösligt. Det är som att alla jobbar in i kaklet eftersom det inte är någon riktig helg innan.

Mycket ska hända den här veckan; samtidigt så ska jag försöka att inte göra så mycket alls förutom det jag verkligen vill. Typ det här:

Måndag

Jag tänkte börja lite lugnt eftersom jag jobbat en del hela helgen. Och även nästan hela dagen igår. Det blir ett pass på gymmet och en middag med mitt förra jobb på kvällen. Jag måste ju kolla hur de har det!

Tisdag

Som det ser ut nu blir det här en dag med massa härlig människor prick varje timma. Det blir härligt. Lite som julavslutning typ. Plus en timma i gymmet. Det gäller ju att gasa sig in i 2017!

Onsdag

Jag kör till Hälsingland och jag kommer definitivt att välja min favoritväg som går över Los för kolla så trolskt det kan se ut! När jag kommer fram ska jag pussa på min hund jag inte sett på veckor!

Torsdag

Jag vill cykla. Och äta lunch med min familj. Kanske bada i den vedeldade badtunnan och dricka bubbel. Och hitta en gran!

Fredag

Dagen före julafton. Vad gör man då egentligen. Vad gör ni?

Lördag

Julafton. Min sämsta dag under hela julperioden eftersom det är svårt att göra en julafton särskilt annorlunda.

Söndag

Juldag! Det betyder vinprovning hos oss. Fast först vill jag cykla en sväng.

sara rönne träningsglädjedeelicious maria deelicious tröja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ledig! Äter frukost och läser tidningen (ja av papper…:) Tränar med min favvoinstruktör på cykel. Jessica Larsson , Hötorget. Eftersom jag vanligtvis jobbar när hon kör sina pass.
  Äter lunch med Mannen, tar det lugnt i soffan och städar lite, plockar. Vilar helt enkelt. Äter en god middag, lagad av Mannen och öppnar en flaska gott vin. Hoppas se en bra film eller en bra serie. Planera lite packning till Miami.

  Mia 2016-12-23 18:21:07 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Bilderna! Läckra!

  Dryden - Traveler's Edition 2016-12-20 00:37:10 http://www.dryden.se
  Svara
 • nämen gu, vad sjuk tanke att om en vecka är julhelgen över!? :O

  ISA 2016-12-19 20:36:38 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • ja, den 23:e. I vanliga fall brukar det vara en evig längtan och väntan men i år fyller jag den med Julmusik i en närliggande Kyrka samt Bingo Lotto med några vänner 🙂 I hopp om att den 23:e ska gå fort :9

  Mari 2016-12-19 19:43:46 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • I år firar vid faktiskt (en) jul den 23:e (på kvällen).
  Och sedan på riktigt den 24:e. Det här med barn, föräldrar, styv- och halv-…..

  Trail & Inspiration 2016-12-19 19:00:09 http://www.trailinspiration.se
  Svara
 • Ja, vad gör man den 23 december? I år är det ju en vanlig vardag så jag kommer jobba ett par timmar, men knappast hela dagen. Maken blir nog hemma och 8-åringen slipper fritids och får vara ledig. Troligen har jag något kvar att fixa; klappar eller mat, men jag tänker mig också att få lite dagsljus. Som igår!

  A-mamman 2016-12-19 08:20:54 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger