Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En eld i mörkret

Gårdagens absolut bästa grej var när mörkret sänkte sig och vi knäppte på oss skidor och snöskor och begav oss ut mot fjället i Ullådalen. Inte så långt bort eller högt upp, men tillräckligt för att få utsikt över Mullfjället och pannlampornas sken på skidåkarna som åkte i längdspåren långt, långt bort.

Vi hade packar ryggsäck med ved och glögg och medan Viktor och Åsa toppturade till min frukosttopp gick jag och Katta på snöskor och Katrin på turskidor till det stället där vi tände en eld. Just eld är en av de saker jag vill ha mer av i vinter – och jag var så glad att få uppleva en så tidigt på säsongen.

Det knastrade mysigt från vedträn och granris och glöggen var varm i den Hydroflask jag hade med mig. Det var en mysig stund på eftermiddagen någon gång mellan typ 3 och 5 även om mörkret fick det att kännas långt mycket senare.

randonne åre 5M0A6621 randonne åre 5M0A6731 randonne åre 5M0A6734 eld åre 5M0A6647 randonne åre 5M0A6680 randonne åre 5M0A6750 randonne åre 5M0A6768 randonne åre 5M0A6789

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman