Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nyheter i Åre inför vintern 2016/2017

Imorgon öppnar Åre för skidåkning: den 19 november. Jag siktar på att hänga på låset vid premiären; ta några åk och en fika uppe i backen. De största nyheterna i Åre inför säsongen 2016/2017 är inte så mycket i backen utan snarare nere i byn:

 

Espresso House öppnar i Bubblanhuset vid Åre torg

 

Jag brukar längta efter en Espresso House-latte och ser fram emot denna öppning. Byn har inget riktigt bra kaffeställe som är öppet hela året så jag tror att detta kan bli bra. Jag tror inte att det finns anledning för övriga kaféaktörer i byn att bli oroliga över denna etablering. Fler branschkollegor genererar utveckling.

 

SATS har öppnat i Åre

 

Det vet ni ju redan. 800 kvm träningsyta fördelat på inglasat takgym, stor yogasal med glasvägg och cykelsal. Här är bilder från SATS Åre.

 

Restaurang Grow öppnar på Holiday Club i Åre

 

På Grow blir köttet tillbehör och grönsakerna får ta huvudrollen. Här äter man efter konceptet family style med olika smakresor varje kväll. Fat och skålar med grönsaker och röror ställs ut på bordet – och så väljer man tillbehör genom val av kött, fisk eller vegetariskt. Genom att laga färre rätter läggs all kärlek på huvudrätten och man kan köpa in bättre råvaror. Dessutom minskar matsvinnet. Här är med info om Grow!

 

Care of Gerd utvecklar Season SPA

 

Du har förmodligen hört talas om Season SPA i Åre innan. Det beror på att det är helt nytt. Season SPA öppnar den 18 december med produkter från ekologiska Care of Gerd från Jokkmokk. De har dessutom varit med och tagit fram konceptet med bland annat basturitualer, yogamassage och så signaturbehandlingen After Mountain med bland annat magnesiumbad. Syftet är att ge återhämtning efter en dag på berget!

 

Ny flyglinje mellan Åre och London

 

Lagom till säsongen startar Easyjet en flyglinje mellan Åre och London. Det blir härligt med fler britter i Åre – men framförallt ger detta mig chans att faktiskt åka till London lite enklare. Jag hade en riktigt bra helg i London förra november.

SATS Åre

SATS Åre ger ljus i kvällen. Det gör också VM8:an!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Så får det bli ?☕️?

  Eva Gefvert Nordell 2016-12-01 12:27:18 http://arekafferosteri.se
  Svara
 • Sara, goda nyheter vi har öppet 6 månader om året (175 dagar). ?☕️?☕️?

  Eva Gefvert Nordell 2016-11-30 12:58:50 http://arekafferosteri.se
  Svara
 • Lots of good things! Excited for you that grow is almost ready 🙂 and it is taking all my strength to not purchase a flight back to Are <3 I am so homesick for Sweden.

  Leanne 2016-11-19 09:22:47 http://pineandpeak.com
  Svara
 • Åh, så glad jag blir att läsa om c/o Gerd här hos dig! Du är en av mina favvobloggar, och c/o Gerd är ju en Jokkmokkares stolthet – så roligt att se dem här. 🙂 Jag flyttar själv snart in i deras lokaler här i Jokkmokk för att leda både yoga och massage. Kom december, jag längtar tills dess! 🙂

  Ylva Maria 2016-11-19 07:04:18 http://ylvapavval.com/bloggen
  Svara
  • Svar på Ylva Marias kommentar.

   åh vad kul! du ser – det är en liten värld!!! har bara testat några av produkterna än så länge men gillar dem verkligen!

   Sara Rönne 2016-11-20 10:47:52
   Svara
 • Det var ju bara bra nyheter!!! Proffskaffet på torget kommer förmodligen vara snäppet godare sommartid men Espressohouse är helt klart ett fullgott alternativ. Speciellt nu när de tagit in havremjölken… mmmmm!

  Anna 2016-11-18 19:11:22 http://piggelina.se
  Svara
 • Fler anledningar att åka upp med andra ord 🙂

  mari 2016-11-18 18:14:46 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Jag unnar dig verkligen ett EH! Det är sjukt hur mkt penfar jag lägger hos dem varje månad, men jag trivs med det och räknar därför inte! Kul nyhet och skoj att det rör på sig så mkt nu!

  uppochhoppa 2016-11-18 12:37:48 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Härliga nyheter!
  Älskar espresso house så håller med – men sommartid fortsätter jag att gynna kaffestugan på torget (som jag glömt namnet på). Också. Alltså, finkaffe är nog min största last. Sjukt oekonomisk när det kommer till den.

  Lisa Livet från den ljusa sidan 2016-11-18 11:03:30 http://Livetfrandenljusasidan.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger