Måndag morgon. Mörkt och kallt. Kanske känner du stress i kroppen. Kanske trötthet. Allting ska gå ihop, Jobbet, vardagen, livet. Varje morgon ställs vi inför samma uppmaning: att gå upp ur sängen och möta dagen i vår verklighet. Hälsa är varför vi går upp om morgnarna, hörde jag någon säga och jag tycker att det är kloka ord även om de kräver att du funderar på dem en stund.

Vi har alla jobbiga saker i livet. Små och stora utmaningar. Oavsett hur bra det är så kommer de alltid att finnas. Men det finns det som är bra också. Jag tycker om att tänka på dagens värsta – det sätter det mesta i perspektiv.

Här är 17 saker som jag ser fram emot den här veckan:

1. Morgonpass med pannlampa

2. Valvakan på tisdag natt och onsdag morgon

3. Att plocka fram lite ljusslingor och göra mysigt

4. Inbokade möten som ger energi

5. En ledig eftermiddag då jag ska ut på fjället. Förmodligen på snöskor!

6. Att alltid ha julmust i kylen från och med nu

7. Att leverera bra på jobbet

8. Att köra ett cykelpass – det var SÅ länge sedan jag gick på spinning!

9. När vi ändå är inne på träning: träna styrka

10. …och streama lite yoga

11. En sovmorgon i helgen

12. Blicka upp mot skidbackarna i mörkret; Gästrappet är upplyst nu och det betyder vinter på riktigt

13. Dricka te om kvällarna

14. Knäppa på bastun innan jag tar en kvällsjogg – så att den är varm när jag kommer hem

15. Måla naglarna i någon härlig färg

16. Fundera lite över kommande sex månader och saker jag vill uppleva

17. Dansa en snödans för att det blir en jättevit jul

Åre Ullådalen vårvinter Sara IMG_4772

0