Vad har du för relation till oktober? Jag har ingen alls. Oktober är en sådan där månad som kommer och går men som inte lämnar något avtryck hos mig. Det är inte förväntansfullt som i september och det bubblar inte med jullängtan som i november. Oktober är liksom inget.

Inför september ville jag cykla och jag ville till havet och jag ville till Helags och jag ville träna inomhus och jag ville yoga. Det mesta har jag fått uppleva; förutom havet och inomhusträningen.

Jag har cyklat en hel helg på min cross och min racer. Jag har yogat. Och jag har varit till Helags.

Jag har sorterat fram mina vinterkläder och jag har dragit underställströjan över huvudet många gånger och jag har sett första snön.

Jag bestämde mig för att sista september skulle jag styra upp mina rutiner lite och få lite mer ordning på min arbetstid och jag har också skrivit om Ashley.

Nu är det oktober och alla är förberedda på första snön. Nästa vända till Hälsingland lägger jag om till vinterhjul på bilen. Handskar och mössor ligger framme varje morgon.

Om förra helgen var en kompishelg på fjället så blir kommande helg en fjällhelg med mer egentid. Och helst massor av sömn. Sedan ser jag fram emot att åka till Stockholm via Hälsingland för först lite cykel och sedan lite storstadspuls. Den 22 oktober öppnar SATS i Åre och då är jag på plats igen. Oktober blir en månad att ta hand om mig på. En egomånad. Eller #boostober som Jeanna skriver.

sara rönne träningsglädje vintersolståndet vintersolståndet

 

 

0