Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag unnar mig lite slösurf

Vad unnar du dighelst? Jag unnar mig gärna lite slösurf. En kväll hemma i soffan (efter en tur på fjället, ett glas rött och en brasa i kaminen och allt det där drömmiga ni kanske tror att jag ägnar mig åt mest varje kväll) utan måsten. Inget jag måste skriva eller måste göra (existerar typ aldrig för jag ligger alltid efter med fakturaunderlag till min bokförare och med kvittoredovisning och betala räkningar och sådant där). Istället mycket tid där jag i lugn och ro kan surfa in på mina favoritbloggar och läsa dem i sin helhet. Uppskatta alla bilder och alla texter. Lite på samma sätt som andra ligger i badet och läser glossy magazines.

I måndags hade jag en sådan kväll. Eller, jag tog mig en sådan kväll. Alla andra kvällar har jag jobbat.

I tisdags hade jag ett filmteam på plats på jobbet som skulle filma och plåta när kockarna experimenterade i köket. I vinter öppnar vi restaurang Grow i Åre som satsar på vegetarisk mat – och där köttet blir tillbehör. I onsdags gick vi ut med det nya – dessutom kommer vi servera middagen på ett annorlunda sätt. Här kan du läsa pressmeddelandet i sin helhet!

vegetarisk restaurang åre vegetarisk restaurang åre

Foto: Darren Hamlin

I går kom ett helt gäng från SATS hit till oss; de hade en press- och bloggresa upp till Åre och träningsinvigde nya gymmet på riktigt. Med klassen leg day som släpps på SATS schema efter nyår. Några timmar innan deras ankomst hade vi knappt trott att det skulle gå att träna där. Dagen innan var det helt tomt på saker. Men när jag var upp till den gamla takterassen – som numer är ett inglasat takgym – så såg det magiskt ut. Åre bjöd på en fantastiskt vacker kväll och hela skådespelet syns genom glasväggen.

Det är lite halvt märkligt att vara värd för en bloggträff och att inte vara just bloggare då och där. Men det var också riktigt kul att träffa härliga bloggkollegor och bloggvänner som PT-Fia, Sofie Lantto och Sofy.

Såhär såg gymmet ut precis innan de kom:

gym i åre gym i åre gym i åre gym i åre gym i åre gym i åre

På kvällen samlades vi alla för ett glas bubbel – och en skål – i lobbyn. Sedan följde vi de tända marschallerna ut till båthuset; där var det uppdukat för hela gänget med väggarna prydda av renfällar. Utanför sprakade eldkorgarna och det var inofficiell premiär för den nya maten från Grow.

Vi fick smaka två sorters öl från Huså bryggeri från andra sidan fjället och sedan serverades maten på många fat och skålar, precis som vi kommer att göra för alla gäster i vinter. Marknadschefen från SATS och vår VD Pernilla berättade historien om hur det kom sig att det imorgon öppnar ett SATS-gym på Holiday Club. Och de pratade båda om att ha ett tydligt varför. Varför det här är viktigt. Som går bortom resultat, vinst och lönsamhet.

Imorse började gänget med SUP-yoga inomhus. Lite senare mötte vi dem uppe på Nalleklippan – det ställe halvvägs upp på Totthummeln där man har fin utsikt över Åre. Vi hade kokat kaffe över öppen eld och dukat fram raw food-bollar och frukt på grankvistar. Vi vandrade med tunga ryggsäckar upp från Fjällgården – jag bar två vattendunkar i min. Precis när kaffet var klart kom Snabba Fötter springandes med hela gruppen som tränat backteknik på vägen upp.

Och imorgon är det dags. SATS öppnar.

Efter det ska jag inte läsa ett enda mail på hela helgen. Men jag ska förmodligen slösurfa lite. Och ta mig uppför ett fjäll. Och sova ut på söndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • LÄNGTAR efter megamycket häääääng o mys! WIoooO! O sen vill jag köra skivstång där och en massa annat.

  Jessica 2016-10-24 21:50:01 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
  • ja!!

   Sara Rönne 2016-10-24 21:50:28
   Svara
 • Epic! Vad fint! Önskar så jag var där då men längtar tills jag kommer upp 🙂

  {"author":"Annie" 2016-10-24 20:27:11
  Svara
  • åre finns kvar till nästa gång!

   Sara Rönne 2016-10-24 21:51:02
   Svara
 • Vilken utsikt! Jag har bojkottat SATS i kanske 15 år (ingen förlust för dem, jag förstår det…) men nu blir man ju sugen. I alla fall på ”ditt” SATS.

  A mamman 2016-10-24 08:16:49 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • 🙂

   Sara Rönne 2016-10-24 11:07:12
   Svara
 • Vilket gym, ser helt fantastiskt ut med den utsikten och lokalerna! Själv sitter jag på hotellrummet i ett regnigt Kambodja och gör precis som du, tar mig tid att slösurfa, redigera bilder för att lusten finns och gör upp planer för framtiden när inspirationen är på plats. Dagarna springer iväg på resande fot och allt annat hamnar efter, så det är grymt skönt med en dag när man inte ”kan” gå ut och hitta på något man annars hade velat göra… Och förresten, din Insta har blivit superfin det senaste, bra jobbat! 🙂

  Emmi - explorista.se 2016-10-24 07:05:44 http://explorista.se
  Svara
  • ja det behövs downdays också!! tack förresten.

   Sara Rönne 2016-10-24 11:07:36
   Svara
 • Wow, vilket fint event ni skapat och vad för jäkla bra det kommer bli, helheten.
  Och du, som du är värd fjäll, slötid & sovmorgon!

  Katta Bucketlife 2016-10-22 10:21:29 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • tack katta. jag saknar dig!

   Sara Rönne 2016-10-22 22:38:10
   Svara
 • Alltså WOW att gymma med den utsikten!!

  Ida Aspviken 2016-10-22 09:55:34 http://idaaspviken.se
  Svara
  • jag vet!! ser fram emot mitt premiärpass!!

   Sara Rönne 2016-10-22 22:38:26
   Svara
 • Bra jobbat! Ser sjukt fräscht ut 🙂

  mari 2016-10-22 07:39:07 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
  • det är jättefint. kom förbi nästa gång du är här!

   Sara Rönne 2016-10-22 22:38:42
   Svara
 • Grymt jobbat, Sara!

  Katrin 2016-10-21 23:31:38 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
  • tack katrin. och kram!

   Sara Rönne 2016-10-22 22:38:57
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Johan Hurtig
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson