Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Nu blir det vinter

Jag bestämde att det fick vinter från och med i helgen. I fredags bytte jag till vinterhjul på bilen och hela helgen har jag sett alla mina Årevänner åka långfärdsskridskor på de frusna tjärnarna. I vanlig ordning väcker östra Blanktjärn mest uppmärksamhet. Det sägs att det är som att åka på ett fruset akvarium.

Östra Blanktjärn är en smaragdgrön tjärn och det pågår någon form av inofficiell tävling i vem som kan göra coolaste filmen därifrån och sprida på YouTube. Här är bilder från Blanktjärnsrundan som börjar och slutar i Vålådalen några mil från Åre!

Jag har inte hunnit till Blanktjärnarna den här sommaren som nyss var. Men det kommer ju en vinter med snö. Kanske är det där jag ska cykla fatbike nästa gång?

östra-blanktjärn-vålådalen-05.jpg östra-blanktjärn-vålådalen-06.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det ser så vackert ut! Jag läste ju en lite ledsam artikel om att det blivit så populärt att både gå & cykla där så att naturen tagit skada. Men det skulle byggas ut förstod jag, så att inte mer skada uppstår. Synd ju, men samtidigt fint att fler vill ut i naturen!

  Katta Bucketlife 2016-10-18 09:50:17 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • ja, fler spänger etc!

   Sara Rönne 2016-10-18 10:22:59
   Svara
 • Låter bra. Jag ser fram emot vintern <3 Såg att Blanktjärn frusit… så fint =)

  mari 2016-10-17 20:11:47 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
  • ja verkligen tjusig som frusen också

   Sara Rönne 2016-10-17 20:26:13
   Svara
 • Redan is för att åka skridskor på?! Den där tjärnen har man onekligen blivit nyfiken på genom din blogg.

  A mamman 2016-10-17 08:17:17 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • yes, vintrig is!!

   Sara Rönne 2016-10-17 19:42:08
   Svara
 • Det märks verkligen att vi bor i olika delar av landet, jag har knappt hunnit förlika mig med att hösten kommit till Norrköping. Men jag köpte trots allt min första låda pepparkakor igår så lite vinter- och julkänsla har jag uppenbarligen fått! Härliga bilder!

  Mia 2016-10-17 06:04:49 http://miabergvall.wordpress.com
  Svara
  • haha ja, det är härligt tycker jag! jag vill provsmaka årets skumtomtar!!

   Sara Rönne 2016-10-17 19:42:27
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström