Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu blir det vinter

Jag bestämde att det fick vinter från och med i helgen. I fredags bytte jag till vinterhjul på bilen och hela helgen har jag sett alla mina Årevänner åka långfärdsskridskor på de frusna tjärnarna. I vanlig ordning väcker östra Blanktjärn mest uppmärksamhet. Det sägs att det är som att åka på ett fruset akvarium.

Östra Blanktjärn är en smaragdgrön tjärn och det pågår någon form av inofficiell tävling i vem som kan göra coolaste filmen därifrån och sprida på YouTube. Här är bilder från Blanktjärnsrundan som börjar och slutar i Vålådalen några mil från Åre!

Jag har inte hunnit till Blanktjärnarna den här sommaren som nyss var. Men det kommer ju en vinter med snö. Kanske är det där jag ska cykla fatbike nästa gång?

östra-blanktjärn-vålådalen-05.jpg östra-blanktjärn-vålådalen-06.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det ser så vackert ut! Jag läste ju en lite ledsam artikel om att det blivit så populärt att både gå & cykla där så att naturen tagit skada. Men det skulle byggas ut förstod jag, så att inte mer skada uppstår. Synd ju, men samtidigt fint att fler vill ut i naturen!

  Katta Bucketlife 2016-10-18 09:50:17 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Låter bra. Jag ser fram emot vintern <3 Såg att Blanktjärn frusit… så fint =)

  mari 2016-10-17 20:11:47 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Redan is för att åka skridskor på?! Den där tjärnen har man onekligen blivit nyfiken på genom din blogg.

  A mamman 2016-10-17 08:17:17 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Det märks verkligen att vi bor i olika delar av landet, jag har knappt hunnit förlika mig med att hösten kommit till Norrköping. Men jag köpte trots allt min första låda pepparkakor igår så lite vinter- och julkänsla har jag uppenbarligen fått! Härliga bilder!

  Mia 2016-10-17 06:04:49 http://miabergvall.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk