Jag var uppe i Ullådalen i solnedgången och fick lite golden hour. Sådant där magiskt solsken som gör björkarna än mer guldfärgade. Jag sprang fram och tillbaka i myr så att fjällkallt vatten skvätte upp på låren. En bit bort låg Emma Rodling på mage i myrvätan och fotade. Vad gör man inte för en artikel som kommer ut i tidningshyllan senare i höst? Idag var det Emma som gjorde mest. Men det har hon nog gjort hela sommaren.

Emma har precis kommit ut med det första numret av TRÄNA som egen produktion. TRÄNA var ursprungligen tidningen Utemagasinets specialnummer som fokuserade särskilt mycket på stiglöpning. Nu kör Emma vidare med TRÄNA i egen regi och för dig som gillar stiglöpning så tycker jag att du ska gå in här och beställa den. TRÄNA kommer inte att finnas i handeln (förutom på många ställen här i Åre) så passa på att köpa den på webben!

I tidningen finns några kända ansikten som synts på den här bloggen förut, bland annat Rasmus – min skidcoach som också är traillöpare och så Therése från Yoga Stories som tipsar om yoga före löpturen. Såhär ser det ut:

Det finns flera ställen som jag måste påminna mig om att faktiskt springa på före vintern tar vid. Jag vill göra en dagstur från Storulvån och så vill jag upp på Välliste – bland annat. Dessutom har jag inte varit runt Blanktjärn den här sommaren och så väntar en långtur till Stensdalen på mig! Om några veckor har jag en planerad tur upp på Helags och det blir nog kronjuvelen denna höst!

Om du bara fick välja en stig från området där du bor att springa i höst. Som liksom är sådär särskilt vacker. Vilken skulle det då vara?

0