Jag tillbringade en kort tid under gårdagen på min yogamatta. På riktigt inte särskilt lång tid alls, men känslan från den stunden bor fortfarande inom mig. Yoga är häftigt på det sättet, precis som mycket annan slags träning också är.

Det kan ibland vara svårt att ta in andra människors hjältehistorier som handlar om yoga. Där yogan varit lösningen på så mycket sveda och värk. Men kanske är det så ändå, när yogan träffar rätt en viss tid i livet.

Min yogaresa är en berg och dalbana. Ibland motiverar den mig massor – och ibland är yoga bland det värsta jag vet. Men det är väl så långa relationer är i ren allmänhet; det går upp och ner.

Under några veckor framöver har jag bokat mig på Yoga Stories klasser här i Åre. På måndagar kör hon strong spine; en klass med ett tydligt syfte – att stärka alla inre muskler. En blandning av yoga, core och pilates. Behövligt för elitatleter, vardagsmänniskor och alla däremellan. Yoga stärker livet på insidan.

Röhnisch yoga IMG_4862 Röhnisch yoga IMG_4828 Röhnisch yoga IMG_4878

Mina kläder kommer från Röhnisch nya höstkollektion. Överdelen som känns inspirerad från en kimono är fantastisk – jag vill ha den på mig jämt. Och tightsen – hur snygga!

 

0