Torsdag kväll betyder i vanlig ordning helg. Eller helgkänsla i alla fall! Imorgon kommer med min sambo upp med flyg och på kvällen kommer mina föräldrar hit till Åre. Dessutom kommer en massa andra härliga vänner hit också, jag hoppas jag hinner träffa så många som möjligt av dem!

Systrar i bergen har en frukost på lördag morgon som är snudd på fullbokad och på Holiday Club kan man gå visningar och se det nya gymmet här i Åre och på riktigt få känna känslan av hur det verkligen kommer att bli när allt är klart.

Dessutom är det Åre Höstmarknad, vilket är ett av de största arrangemangen på hela året. Det är näst sista helgen som Åre Kabinbanan kan ta dig uppför fjället den här sommarsäsongen. Snart blickar jag ut över snötäckta fjäll på min färd uppåt!

Jag kommer aldrig att glömma min bästa höstmarknadshelg någonsin. 2012 jag sprang runt Mullfjället och började blogginlägget om det med idag har jag levt. Jag tänkte bara ge mig ut på en morgonjogg men det blev långtur utan frukost på några timmar och när jag kom hem gräddade jag pannkakor. Det där är så typiskt mig.

Höst IMG_5421

0