Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

…jag är med i Hälsa & Fitness också!

Igår var jag med i Dagens Industri och i maj var jag med i Östersundsposten med en imponerande rubrik. Häromdagen fick jag ett sms med bild från massor med sidor i tidningen Hälsa & Fitness där jag är med. Intervjun gjorde jag i våras och det är så roligt att se resultatet live!

Jag läser många tidningar via tjänsten Readly – vilket kan vara den bästa appen jag vet som faktiskt gör livet enklare för mig. Precis som Spotify! Readly var sponsor till min pod för länge sedan och det känns bra att kunna tipsa vidare om saker som är riktigt värda, långt efter diverse sponsorkontrakt gått ut.

Såhär ser första uppslaget från min medverkan i Hälsa & Fitness (som kom ut den 25 augusti) – jag berättar också om en vanlig dag i mitt liv, med allt vad det innebär från fjäll och hund och massor med jobb. Och så ger jag en massa bloggtips såklart!

Hälsa & Fitness Sara Rönne i media

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger