Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

…jag är med i Hälsa & Fitness också!

Igår var jag med i Dagens Industri och i maj var jag med i Östersundsposten med en imponerande rubrik. Häromdagen fick jag ett sms med bild från massor med sidor i tidningen Hälsa & Fitness där jag är med. Intervjun gjorde jag i våras och det är så roligt att se resultatet live!

Jag läser många tidningar via tjänsten Readly – vilket kan vara den bästa appen jag vet som faktiskt gör livet enklare för mig. Precis som Spotify! Readly var sponsor till min pod för länge sedan och det känns bra att kunna tipsa vidare om saker som är riktigt värda, långt efter diverse sponsorkontrakt gått ut.

Såhär ser första uppslaget från min medverkan i Hälsa & Fitness (som kom ut den 25 augusti) – jag berättar också om en vanlig dag i mitt liv, med allt vad det innebär från fjäll och hund och massor med jobb. Och så ger jag en massa bloggtips såklart!

Hälsa & Fitness Sara Rönne i media

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kul! Grattis!
  Jag läste rubriken lite snabbt först och trodde att du varit med på min blogg… He, he!!

  Karin Fitness och Hälsa 2016-08-28 22:09:47 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
  • hahaha ja samma men olika 😀

   Sara Rönne 2016-08-29 21:11:00
   Svara
 • Värsta tidningskändisen! Kul ju! Och en helt fantastisk bild. Som vanligt :)

  Anna 2016-08-28 09:40:39 http://piggelina.se
  Svara
  • tack! det är en av mina favoritbilder!

   Sara Rönne 2016-08-28 10:28:24
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Johan Hurtig
Man
Viktor Frisk