Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trenden med träningsresor

Just nu är en härlig grupp tjejer i Hemavan och tränar och har det bra tillsammans men jag är kvar i Stockholm vilket inte alls är enligt plan. Jag skulle ju också varit med i Hemavan – och börjat dagen med morgonyoga framför panoramavy över fjällvärlden, åkt helikopter ut på fjället och sprungit stig tillbaka hem och cyklat mountainbike rätt ut i friheten.

Men mellan flyget från Åre till Stockholm och flyget från Stockholm till Hemavan så blev jag sjuk och nu sitter jag här i storstan och kryar på mig och följer #systraribergen på Instagram och är ledsen över allt jag inte får vara med om, men framförallt att inte få vara med om Johannas dröm.

Bakom resan står samma Johanna som jag skrivit om förut; som lever sin dröm om Systrar i bergen. Fina Johanna; jag hoppas att helgen blir underbar – jag vet hur du kämpat för detta!

Aktiva resor, eller kort och gott träningsresor, är en trend som uppmärksammas i Dagens Industri idag. Jag är med i tidningen och uttalar mig om det; jag har dels åkt på många träningsresor – men också varit med och arrangerat träningsresor i olika former. Och nu jobbar jag ju på ett ställe där träning, rörelse och aktivitet är en självklarhet på resan!

Träningsresor trendigt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk