Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trenden med träningsresor

Just nu är en härlig grupp tjejer i Hemavan och tränar och har det bra tillsammans men jag är kvar i Stockholm vilket inte alls är enligt plan. Jag skulle ju också varit med i Hemavan – och börjat dagen med morgonyoga framför panoramavy över fjällvärlden, åkt helikopter ut på fjället och sprungit stig tillbaka hem och cyklat mountainbike rätt ut i friheten.

Men mellan flyget från Åre till Stockholm och flyget från Stockholm till Hemavan så blev jag sjuk och nu sitter jag här i storstan och kryar på mig och följer #systraribergen på Instagram och är ledsen över allt jag inte får vara med om, men framförallt att inte få vara med om Johannas dröm.

Bakom resan står samma Johanna som jag skrivit om förut; som lever sin dröm om Systrar i bergen. Fina Johanna; jag hoppas att helgen blir underbar – jag vet hur du kämpat för detta!

Aktiva resor, eller kort och gott träningsresor, är en trend som uppmärksammas i Dagens Industri idag. Jag är med i tidningen och uttalar mig om det; jag har dels åkt på många träningsresor – men också varit med och arrangerat träningsresor i olika former. Och nu jobbar jag ju på ett ställe där träning, rörelse och aktivitet är en självklarhet på resan!

Träningsresor trendigt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Du var mycket saknad Sara! Men vi ses säkert på ditt nya jobb 🙂 KRAM

  Svara
  • Ja det hoppas jag!! 😀

   Sara Rönne 2016-08-31 22:32:28
   Svara
 • Trist du blev sjuk! Kunde inte heller vara med i helgen (inte synd om mig i och för sig, det berodde på en annan fjällhelg) så hoppas det blir fler liknande tillfällen med systrar i bergen! Krya på dig!

  Johanna 2016-08-29 13:16:55 http://www.lady-tramp.se
  Svara
  • fjäll är fantastiska!

   Sara Rönne 2016-08-29 21:08:26
   Svara
 • Så himla tråkigt att du blev sjuk, lider med dig!
  Hade så sett fram emot att hänga med dig en helg. Och ja – vi har det grymt, du hade verkligen älskat det.

  Krya på dig! Kram

  Lisa Livet från den ljusa sidan 2016-08-27 23:12:15 http://livetfrandenljusasidan.se
  Svara
  • åh! unnar er det verkligen!!

   Sara Rönne 2016-08-28 10:28:45
   Svara
 • God bedring!

  Lone 2016-08-27 18:57:52 https://www.facebook.com/lonekunst/
  Svara
  • Tack Lone

   Sara Rönne 2016-08-27 20:23:08
   Svara
 • Usch vad tråkigt att bli sjuk så där 🙁 När man har sett fram emot något, för det låter himla spännande!!
  Krya på dig!

  Cecilia 2016-08-27 18:02:42 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
  • Ja jag vet, sjukt tråkigt!!

   Sara Rönne 2016-08-27 20:23:24
   Svara
 • Tack Sara för läsning som går rakt in i mitt hjärta! Jag önskar att jag hade fått dela den här helgen tillsammans med dig.

  Kram!

  Johanna Nygård 2016-08-27 16:35:21 http://systraribergen.se
  Svara
  • Jag hoppas ni har det fantastiskt – på bilderna ser det magiskt ut. Och jag älskar ju väder!!

   Sara Rönne 2016-08-27 20:23:46
   Svara
 • Älskar träningsresor! Börjar nog bli dags för en snart känner jag!

  Anna 2016-08-27 16:02:29 http://piggelina.se
  Svara
  • Hahaha alla resor är träningsresor!

   Sara Rönne 2016-08-27 20:24:01
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson