Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min vinterlängtan slog till för länge sen

Jag har inte vågat yppa ett ord om det här på bloggen; men jag har hunnit tänka på höst och vinter så himla många gånger redan. Trots att det idag bara är den 18 juli. Tänk vad kul vi har det nu – och vad kul vi ska ha det snart! Jag kan se oktobers höstrusk framför mig; med fyllda vedkorgar och piskande regn utanför fönstret. Jag kan se mörka december med sitt ljuvliga snötäcke och nydragna längdspår i dagsmörkret. Och tidiga morgnar i skidliften och julmys i fönstren. Och jag kan se krispiga dagar i februari och mars med sitt senvintersolsken. Och sedan är vi tillbaka i sommarlängtan och våra junidrömmar.

Typ så går året och jag gillar varenda årstid så mycket!  Nedan ser du hur vintern såg ut förra året; från den första frosten i Hälsingland till hösten i Stockholm och de längsta vårvinterdagarna i Åre. Ljuvligt är det! Men jag förstår att inte alla delar min åsikt. Vad känner du? Och hur ligger du till i din sommarkänsla?

Hälsingland frost 02 IMG_7173 höstlöv i rålis 02 copy sara traningsgladje IMG_8094 Åre Copperhill utsikt över Åresjön IMG_8336 ottsjö sara träningsglädje IMG_8521 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9441 sara träningsglädje tegefjäll röhnisch craft IMG_9504 åre jaktcocker hazelwing IMG_1796 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2243 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1971 snöskor ullådalen IMG_2790 sara rönne åre Vinter i Åre Ullådalen Fröå gruva Bergstugan IMG_5825 Snäcksjöns islandshästar Sara IMG_5134 Åre Ullådalen IMG_5211 träningspoddar Sara Rönne träningsblogg Åre Turspår Edsåsdalen Älgbergsrundan Tännforsen vattenfall vintern Väg 336 Kolåsens fjällhotell Åre Åre Sara Traningsgladje.se Ytterstvallen turspår 140 Trillevallen Åre tusenmetersliften IMG_1125 Åre Ullådalen vårvinter Sara Silva IMG_4991 löpning blogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Min vinterlängtan slår ofta till. Senast imorse faktiskt! Den tenderar att göra det extra mycket i högsommarvärmen eftersom jag och värme inte är superkompisar…

  Malin 2016-07-21 19:09:11 http://Litelangre.se
  Svara
 • Jag kan få akut årstider-i-Sverige-längtan nu när jag bor utomlands, sen spelar det inte så stor roll vad det är för årstid för alla har sin charm. Skönt att ha något att längta hem till i Sverige (eller ja, det finns ju massor att längta hem till – trädgård, natur, hus, kamin, kanelbullar, gymträning, vänner, färskpotatis…) så att det blir skoj att komma hem igen. Det är nog så man ska göra – resa när det är som bäst hemma så att det känns superkul att komma tillbaka sen!

  Emmi i Spanien - explorista.se 2016-07-20 01:13:40 http://explorista.se
  Svara
 • Alla årstider har sin tjusning och det varierar också med plats. Vårvintern och hösten är de bästa tiderna i där vi har vår stuga (det innersta av Tornedalen). Där jag bor har jag lite svårt för våren. Kanske mest för att den knappt existerar och den korta tid det är vår är det så fult ute. Då vill jag bara att sommaren ska komma NU.

  Madelene 2016-07-19 23:07:21 https://mittrorligaliv.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   jag förstår det; våren blir ju av ett annat slag i norr. men åh, tornedalen alltså – det låter så magiskt!!

   Sara Rönne 2016-07-20 00:22:09
   Svara
 • Du är inte ensam. Älska vinter! Tänkte tanken just idag faktiskt… Har väldigt svårt för värme om man inte får njuta av den vid havet tex. annars föredrar jag sommardagar med cirka 18-20 grader. Inte mer.
  Magiska bilder. Som alltid. Nu längtar jag ännu mer. Kram!

  Alex 2016-07-19 21:23:19
  Svara
 • Åh vad kul att du skriver om detta, för jag känner precis likadant! Jag är uppvuxen i Umeå (med, ibland, riktigt snötäckta och mysiga vintrar) men bor sedan fyra år tillbaka i Stockholm. Jag älskar storstan och sommaren men längtar även hela tiden till norrland och vinter. Så, en kombi är det bästa! <3

  Bea 2016-07-19 20:40:58
  Svara
 • Jag kanske är lite knäpp men jag är ju inget megafan av sommaren så jag ser verkligen fram emot höst och vinter. Hade ju min magiska sommarhelg i skärgården så det gjorde min sommar. Älskar höst och vinter och tänker som du, vad många härliga stunder det finns att se fram emot! Men först, ska jag försöka vara här och nu en stund.

  Katrin 2016-07-19 19:37:11 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Tack! Jag är inte ensam med andra ord…. jag yppade detta för några vänner, redan för någon vecka sedan, att jag längtade efter att få åka skidor.. Ja, du kan ju ana hur reaktionen blev haha… Men bra att jag inte är ensam 🙂

  mari 2016-07-19 18:22:43 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Haha, du är så härlig 🙂 Jag älskar alla årstider också, kanske särskilt den glödande hösten med morgondimma och krispig luft. Känslan av nystart.
  Men, jag är fortfarande här och nu. Det är så mycket jag uppskattar med sommaren men det allra, allra bästa är de långa, ljusa kvällarna. De vill jag suga i mig så mycket som möjligt av innan jag vandrar vidare mentalt. Ikväll ska vi till Ågelsjön och kolla in solnedgången.
  Sen vill jag också nå den där avkopplade känslan när jag börjar leka – är inte riktigt där ännu. Tänker en vecka i en stuga med bad, bokläsning, träning och leksugen matlagning. Typ!

  Katta Bucketlife 2016-07-19 10:31:43 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Vilka härliga bilder ?
  När jag mår bra älskar jag alla årstider ❤️
  Och jag mår bra nu ❤️
  Så när hösten kommer så blir det supermys ju ?

  Linda Assarsson 2016-07-19 09:35:09 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Jag köpte nya skidor i maj så sedan dess har jag längtat till vintern. Haha! Nästan iaf, njuter massor av sommaren nu och alla andra årstider också. Men har fått lite extra fjärilar i magen för vintern nu!

  Maja 2016-07-18 23:36:37 http://majaulrika.devote.se
  Svara
 • Jag njuter så galet mycket av sommaren! Älskar sommar! Och samtidigt kan jag få små glimtar av längtan till hösten. Det är en ynnest att både kunna glädjas åt det som är nu och här, och samtidigt kunna se fram emot sedan.

  Karin härjegård 2016-07-18 22:48:37 http://www.karinharjegardsblogg.com
  Svara
 • Alltså, när du beskriver det så och när en ser dina bilder, då förstår jag faktiskt lite vad du menar. Men jag är inte riktigt klar med den här sommaren än, så lite, lite till vill jag ha, sen får det bli höst 🙂

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2016-07-18 22:41:30 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Jag älskar alla årstider, mest höst och vår. Men just nu är jag precis i nuet. Jag mår otroligt bra av det, det känns härligt och lyxigt. Löpning längst med havet varje morgon, andas in den friska havsbrisen, solen som värmer mig, fåglarna, vågorna som guppar mot stenpiren, humlor och fjärilar, nyckelpigor och enstaka getingar som surrar runt bland blommorna. Utmärkt liv!

  Malin 2016-07-18 21:49:33
  Svara
 • Låter sunt tycker jag som är en av fyra i vår vinterglada familj… I år har vi dock stillat abstinensen med lite sommarsnö och sommarskidåkning i Norge. Inspirerande bilder du bjuder på!

  Camilla 2016-07-18 19:17:24 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Önskar lite mer sommar, sol och bad 😉
  Perfekt är det ju ändå att springa en sådan här dag som idag. Jag har haft 16 grader, ganska blåsigt och halvklart. Efter löprundan känns det ju dock som 25 och sol haha

  {"author":"Tina" 2016-07-18 18:17:19
  Svara
 • Åååh, vilka underbara bilder, strålande Sara!

  Noor Odeheim 2016-07-18 18:12:08
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger