Jag har inte vågat yppa ett ord om det här på bloggen; men jag har hunnit tänka på höst och vinter så himla många gånger redan. Trots att det idag bara är den 18 juli. Tänk vad kul vi har det nu – och vad kul vi ska ha det snart! Jag kan se oktobers höstrusk framför mig; med fyllda vedkorgar och piskande regn utanför fönstret. Jag kan se mörka december med sitt ljuvliga snötäcke och nydragna längdspår i dagsmörkret. Och tidiga morgnar i skidliften och julmys i fönstren. Och jag kan se krispiga dagar i februari och mars med sitt senvintersolsken. Och sedan är vi tillbaka i sommarlängtan och våra junidrömmar.

Typ så går året och jag gillar varenda årstid så mycket!  Nedan ser du hur vintern såg ut förra året; från den första frosten i Hälsingland till hösten i Stockholm och de längsta vårvinterdagarna i Åre. Ljuvligt är det! Men jag förstår att inte alla delar min åsikt. Vad känner du? Och hur ligger du till i din sommarkänsla?

Hälsingland frost 02 IMG_7173 höstlöv i rålis 02 copy sara traningsgladje IMG_8094 Åre Copperhill utsikt över Åresjön IMG_8336 ottsjö sara träningsglädje IMG_8521 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9441 sara träningsglädje tegefjäll röhnisch craft IMG_9504 åre jaktcocker hazelwing IMG_1796 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2243 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1971 snöskor ullådalen IMG_2790 sara rönne åre Vinter i Åre Ullådalen Fröå gruva Bergstugan IMG_5825 Snäcksjöns islandshästar Sara IMG_5134 Åre Ullådalen IMG_5211 träningspoddar Sara Rönne träningsblogg Åre Turspår Edsåsdalen Älgbergsrundan Tännforsen vattenfall vintern Väg 336 Kolåsens fjällhotell Åre Åre Sara Traningsgladje.se Ytterstvallen turspår 140 Trillevallen Åre tusenmetersliften IMG_1125 Åre Ullådalen vårvinter Sara Silva IMG_4991 löpning blogg

0