Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helgen då jag firade min blogg på The Villa i Åre

Att jag skulle hyra det spektakulära The Villa på Copperhill i Åre kändes så rätt när jag bestämde mig för att fira att min blogg levt, och dessutom levt väl, i hela tio år. Jag hade gått och tänkt på det där firandet under hela senhösten och en dag mitt i smällkalla vintern bestämde jag mig. Jag har kört förbi The Villa många gånger när jag åkt till och från Copperhill Mountain Lodge och jag har sett huset på TV när Fredrik Ekelund gjorde ett besök med sitt program Million dollar listing. Så snart jag tänkt tanken så visste jag att det var på Copperhills The Villa som jag ville fira mitt bloggande!

The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Fast det är oklart om ordet ”hus” är rätt namn på det. The Villa är snarare en upplevelse. Jag gick runt i huset flera varv och upptäckte nya saker hela tiden. Inredningen är en makalös kombination av fjäll och rockig lyx och det är så stort att det inte riktigt går att förstå ens när man ser bilder på det. Allt är valt efter Stordalens smak och här har såväl Zlatan som Ingrosso bott. Och jag känner mig rätt så kaxig som numer också är en i det gänget.

Jag hyrde huset under en helg och bjöd in några av de som betyder mycket för mig och mitt bloggande. Totalt var vi 10 personer – en symbolik för mina 10 år. Under den stora middagen på lördag kväll bjöd jag in till 10 skålar och jag blev så förvånad när skålarna dessutom fylldes på med tal. Det hade jag inte väntat mig. Och inte heller att jag skulle få höra så fantastiskt fina saker om mig själv – och min blogg.

Den där lördagskvällen var helt magisk och när jag checkade ut från villan i söndags så kände jag mig så fantastisk rik eftersom jag har mina vänner. Det är en utsliten klyscha, men jag känner så starkt att den stämmer!

Bland mina inbjudna gäster var min bror Marcus som fotade och filmade under hela kvällen. Det var tur att han ville åta sig det uppdraget – för jag förstår inte hur jag skulle lyckats få med allt på bild. Jag hade ju fullt upp med att uppleva – och spendera så mycket tid med alla – som möjligt. Vi var många som flera gånger sa jag hoppas den här helgen går riktigt långsamt. För den var ju så härlig! Att få samla vänner man tycker väldigt mycket om och bara umgås under en hel helg kan vara det bästa som finns. Och att få göra det i Åre som inbjuder till lugn och gemenskap genom den natur som finns utanför dörren och fönstren!

Mina gäster kom till The Villa i fredags eftermiddag. Jag hade varit där lite innan och förberett och efter att ha sett fram emot det här i typ ett halvår så kan jag lugnt säga att de var efterlängtade; varenda en av dem! Detta är villan som de möttes av:

The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! Sovrum i The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! Sovrum i The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa!

Min andra halva – han med de snabba fötterna – kunde inte vara med under helgen eftersom han tävlade, men istället stod det en gigantisk bukett blommor i det enorma köket. Så han var med ”in spirit” under hela helgen. Och nu några dagar efteråt är buketten såhär vacker istället!

Champagne var dryckestemat under helgen även om jag just på fredagen skålade i äppelmust eftersom jag fått en känga av en elak förkylning. Men det spelade ingen roll, en skål är en skål och en magisk helg är en magisk helt alldeles oavsett!

The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa!

Från det att alla kom in genom ytterdörren på fredag eftermiddag så var det ingen som ville lämna The Villa. Istället för att ta en tur ner till byn för middag så tog vi maten från byn upp till villan. Det blev take away från Werséns och Broken och Pernilla rörde ihop smet till chokladfondant som ett riktigt geni. Katta tände en eld i den stora öppna spisen och molnen sänkte sig utanför de stora panoramafönstren. Kvällen var lång – precis som jag önskat mig. Vi satt uppe till småtimmarna och fåglarna kvittrade genom fönstret när jag kröp i säng.

The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa! The Villa, Copperhill Åre. Petter Stordalens villa!

På lördagsmorgonen smög jag upp före de andra och dukade upp juice och färsk frukt och välkomnade min vän och yogin Therése Furudal som står bakom Yoga Stories i Åre. Jag tycker att hon är fenomenal och hon såg till att vi bjöds på morgonyoga. Det kan vara så att jag tycker att hon är ännu mer fenomenal efter den morgonklassen!

Hon hade rullat ut alla mattor i en lång rad framför den stora brasan där veden sprakade och varifrån en skön värme spred sig. Vi fick blunda oss igenom våra positioner de första tjugo minutrarna – och sedan gjorde vi sköna positioner som väckte kroppen mjukt, varsamt och kärleksfullt.

Med fingertoppskänsla ledde hon oss igenom klassen med precis den intention hon visste att jag ville ha. Efteråt var det flera som uttryckte att de ville bo i Åre för att yoga med Therése. Tänk att jag har den möjligheten varje dag! Om man inte har samma möjlighet ska man följa hennes instagramkonto med yoga och fjäll kryddat med en skön inställning till livet.

Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre. Yoga på Copperhill. The Villa är Petter Stordalens privata hus i Åre.

En av mina stora önskemål med den här helgen var space. Utrymme, om jag ska välja ett svenskt ord. Efter yogan och frukosten, så ville jag att man skulle få göra det man själv ville – oavsett om det var att cykla mot Norge eller ligga i sängen och läsa en bok eller springa backintervaller eller så.

Malin och Åsa åkte mot Vålådalen för att springa Blanktjärnsrundan efter att jag ivrigt hejat på dem att göra just det. Blanktjärnsrundan är en de vackraste lederna att springa och som jag gärna vill att fler upptäcker. En tjärn med turkost vatten liksom! Jessica drog iväg på sin racer mot Norge och Katta och Katrin begav sig mot Totthummeln som också är en fin led jag gillar!

På eftermiddagen möttes vi alla upp på Copperhills spa. Jag har talat mig varmt för Copperhills spa många gånger och denna eftermiddag öppnade vi en för mig okänd dörr och fick tillgång till en helt egen spa-avdelning. Jag tog genast plats i en gigantisk fåtölj och i taket ovanför bildade små lampor en stjärnhimmel – med riktiga stjärnbilder och allt! Här trivdes jag verkligen och även om jag inte har råd att hyra The Villa varje gång jag vill fira något så ska jag absolut hyra Copperhills privata spa i framtiden. Det var ljuvligt!

Några hade bokat en spa-behandling men jag tog med mig den lilla påsen med spa-produkter från brittiska Elemis hem till min egna dusch. De doftar ljuvligt och någon gång i juni ska jag se till att besöka Copperhill igen och boka mig en egen behandling och minnas hela den här helgen på nytt!

Copperhill spa i Åre Copperhill spa i Åre Copperhill spa i Åre

Den tidiga lördagskvällen mötte oss med ljuvlig solsken och vi hängde ute på balkongen till The Villa ett tag. Musiken strömmade ur högtalarna, fjället stod majestätiskt där det alltid står med sin snöprakt och sjön glittrade i ljuset. När jag säger att maj i Åre är fantastiskt – vilket jag ofta säger – så är det just detta jag syftar på. Det är vackert och rofyllt och mäktigt.

Vi gjorde oss fina inför kvällen och alla var så otroligt vackra. Kärlek!

Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre Bloggen Träningsglädje hyrde The Villa i Åre

Medan vi skålade kom en kock från Copperhill ner till villan för att laga vår middag. Vi serverades en helt gudomlig femrätters meny medan solskenet bjöd oss på golden hours.

The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se The Villa Copperhill Åre - bilder från Traningsgladje.se

Mellan rätterna höjdes och sänktes musiken för tal som mina vänner bjöd mig på; stora och varma ord som jag kommer spara och ta åt mig under lång tid framöver. Och när jag nyper mig i armen och undrar om den här helgen verkligen hände, så kommer vi att dela våra upplevelser och minnen.

Jag fick öppna presenter dessutom! Kan ni tänka er att Annika gått igenom hela min blogg – mitt gigantiska tioåriga arkiv – och satt ihop bloggen till en bok! Och under kvällarna framöver ska jag tända ljus i min nya ljusstake från Josef Frank som symboliserar vänskap – och jag ska skapa ännu fler minnen på ett helt annat fjäll en bit bort genom en upplevelsepresent jag fick.

Resten av kvällen ägnades helt åt vår egna värld. Musiken som flödade och dansen som böljade. De sista timmarnas prat om livet i den stora soffan – sådana diskussioner som hör till efter midnatt – och sedan var det trötta huvuden som somnade på kuddarna.

Söndagsmorgonen var segstartad och lugn. Katrin överraskade oss alla med att sätta croissanter på en plåt och skjutsa in i ugnen. Några andra dukade fram frukost.

Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill Träningsglädje blogg i Åre - Sara Rönne hyr The Villa på Copperhill

Efter de avslutande timmarna tillsammans hastade några iväg till ett flyg söderut medan jag och några till checkade ut och åkte nedför berget till min egna balkong nere vid Åresjön. Vi pratade om helgen som var och precis som många andra ögonblick de senaste dygnen ville jag bara trycka på paus på allt just där och då. Fast egentligen behövdes det inte. Helgen må vara förbi; men den lever för alltid i minnet och mina vänner finns kvar. Det är oförglömligt.

Det är för alla orden ovan som innehåller så mycket som man ska fira. Gärna mycket. Gärna ofta.

(Alla bilderna är från fotograf  Marcus Rönne)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
67kommentarer
 • Vi ska upp till Åre på konferens i början av februari, och vi är några som pratat ihop oss om att gå på spa en eftermiddag. Vilket är Åres mest prisvärda spa?

  Linnea 2017-01-12 09:13:05 https://lillahusetpagarden.wordpress.com/
  Svara
 • Alltså…vilken drömhelg ??

  Linda Assarsson 2016-08-02 09:40:44 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
  • ja det var det verkligen!!

   Sara Rönne 2016-08-02 09:56:27
   Svara
 • Stort, stort grattis! Det verkar som ni hade en fantastisk helg och du är så värd det! Och underbara bilder! 🙂

  Emmi 2016-05-28 01:18:32 http://explorista.se
  Svara
  • Tack Emmi!!!

   Sara Rönne 2016-05-28 15:20:50
   Svara
 • Åh ♥
  Grattis till dej, din blogg och att du är du!
  Vilket underbart firande!

  Nina 2016-05-27 09:06:36 http://www.yogahjartalopning.com
  Svara
  • tack. världen är fin när alla är sig själva! 🙂

   Sara Rönne 2016-05-27 09:51:32
   Svara
 • Alltså, du är en sån förebild, Sara. När det gäller självbild, generositet, unnighet och allmän göttighet. Du är så jäkla cool som bara köttar PÅ.

  jeanna bliss junkie 2016-05-26 16:59:09 http://www.healthyliving.se/blissjunkie/
  Svara
  • du anar inte hur glad jag blir för dina ord!! TACK!

   Sara Rönne 2016-05-27 09:52:24
   Svara
 • Å vad du är bra❤️

  Malin 2016-05-25 16:12:14
  Svara
  • Fining – tack!

   Sara Rönne 2016-05-25 17:13:30
   Svara
 • Det här inlägget är så himla fint att jag liksom fick tangenthäfta. WOW!
  Och igen: stort grattis till dina tio år, jag hoppas på att det blir minst lika många till för ditt hörn av Internet är så magiskt, inspirerande, fint och fullt av klokhet!

  Elna 2016-05-25 12:10:53 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • tangenthäfta – smart uttryck! och tack, jag tycker det är så sjukt kul att blogga så det finns inte. plus den gemenskap som finns att ta del av om man bara hänger sig. magiskt är ordet!

   Sara Rönne 2016-05-25 12:16:59
   Svara
 • Åh, ser ut att ha varit en helt ljuvligt! Grattis till bloggen och dig! <3

  Isabelle Pedersen 2016-05-25 10:07:17 http://isabellepedersen.se/
  Svara
  • Tack Isabelle!

   Sara Rönne 2016-05-25 10:21:15
   Svara
 • Vilket magiskt ställe! Grattis till 10 bloggår. Jag har nog inte varit med dig alla tio, men ett helt gäng år i alla fall 🙂

  //Mia

  Mia 2016-05-25 09:40:25 http://www.menmia.se
  Svara
  • 10 år är en tredjedel av mitt liv. sjukt ju!! fast skoj! kul att du hängt med så länge!

   Sara Rönne 2016-05-25 10:21:42
   Svara
 • OMG alltså, vad härligt det ser ut! Grattis till tio år!

  hopihopi 2016-05-25 09:33:16 http://www.hopihopi.wordpress.com
  Svara
  • det var verkligen OMG på riktigt också. overkligt. och du – tack!!

   Sara Rönne 2016-05-25 10:22:01
   Svara
 • What an incredible weekend and what a lovely way to celebrate 10 years of hard work and giving so much pleasure to other people. Congratulations Sara – for your 20th anniversary, can I come too? 🙂

  Cathryn 2016-05-25 06:10:58 http://myheartscontentblog.com
  Svara
  • Cathryn, I’ll ship you over myself!! Thank you!!!

   Sara Rönne 2016-05-25 07:27:47
   Svara
 • Det ser HEEEELT magiskt ut, jag förstår att du måste varit helt lyrisk efter helgen. Där hade man velat vara en fluga på väggen, eller en i teamet! Och så coolt att du gjorde det för dig själv, klart att du ska vara ”en i gänget” med Zlatan & Co. Applåderar hela vägen från Stockholm. Och superfina bilder, din bror är verkligen duktig! Kram på dig goding

  made by mary 2016-05-24 23:18:21 http://www.madebymary.se
  Svara
  • det är verkligen nyp-mig-i-armen-känsla efter den helgen!! kram tillbaks – så kul med din bok och som vän och fan ser jag fram emot att supporta dig och köpa den!!

   Sara Rönne 2016-05-24 23:34:34
   Svara
 • Så kaxigt och coolt! Vilken härlig känsla att efter så många års slit och målmedvetenhet kunna belöna sig så! Det är ju liksom långt ifrån alla som delat säng med Zlatan 🙂 Vilken fantastisk bostad. Har för mig att jag sett bilder från huset förr. Tror det var i samband med att jag surfade runt på husleverantörer. Kul att få en ägare till huset 🙂

  Ses på lördag förresten!

  Kram Lena

  Lena Gott för själen 2016-05-24 21:50:19 http://gottforsjalen.se
  Svara
  • ja, tänk om man skulle räkna alla timmar under åren… MEN – vännerna är ett resultat från allt jag jobbat för med bloggen. allt har varit värt. och allt är roligt!

   Sara Rönne 2016-05-24 22:49:24
   Svara
 • Bilderna är helt otroliga och lyckas verkligen förmedla helgen som den var! Ni är två väldigt begåvade syskon!

  Jag tänker gå in och läsa det här inlägget nån gång om dan, njuta av bilderna, minnas helgen och bara dra djupa suckar av ren glädje 😀 Du är Oprah och vi är bäst!

  Katta Bucketlife 2016-05-24 21:49:57 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • tack katta. – klart bäst!!

   Sara Rönne 2016-05-24 22:49:43
   Svara
 • Alltså du vet ju hur man firar! Vilken fantastisk helg du fått ihop! Ser helt makalöst ut och precis när jag tänkte tanken att allt var så perfekt, läser jag om Katrins croissanter…. Det kan liksom inte bli bättre! Njut av minnet! Och grattis till dina tio!

  Anna 2016-05-24 21:48:43 http://piggelina.se
  Svara
  • tack tack anna!!!

   Sara Rönne 2016-05-24 22:50:11
   Svara
 • Men jösses, vilken fotomagi!!! 😮 😀
  Ni måste ha haft en fantastisk helg! Det var ni värda!

  Kram M

  Rund är också en form 2016-05-24 21:19:20 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
  • tusen tack!! jag har världens bästa bloggläsare – ni är så snälla!

   Sara Rönne 2016-05-24 22:50:35
   Svara
 • Härligt! Stort grattis!

  Helena 2016-05-24 21:19:16 http://www.thewaveswemake.se
  Svara
  • tusen tack helena!!

   Sara Rönne 2016-05-24 22:50:50
   Svara
 • Fint skrivet – och häftigt att fira sig själv på det sättet. Sånt borde man göra oftare!

  Kari 2016-05-24 21:13:45 http://forskojsskull.se
  Svara
  • ja verkligen! om inte annat kan firande vara en morot att göra mer! hur ska ni fira efter gröna bandet?

   Sara Rönne 2016-05-24 22:51:10
   Svara
 • Wow Sara!! Vilket enastående firande. Grattis till dig och bloggen. Fortsätt göra det du gör, för det gör du fantastiskt bra.

  Cindy 2016-05-24 20:55:09
  Svara
 • Superläckert! Såna där helger alltså, med vänner och lyx och extra allt, då känner man att man lever. Kram o grattis igen!

  Uppochhoppa 2016-05-24 20:51:17 http://Www.uppochhoppa.se
  Svara
  • ja men verkligen!!! tack och kram sofy!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:55:16
   Svara
 • vilket firande! grattis

  Jag är inte dum i huvudet Jag har Aspergers syndrom 2016-05-24 20:47:27 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
  • stort tack! tio år av enträget bloggande! jag unnade mig detta och ville fira med de som betyder massor för mig!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:59:37
   Svara
 • Vilken fantastisk helg, fantastiskt ställe och fantastiska vänner! Grattis till dina tio år och må det bli många till! Kram C

  Camilla 2016-05-24 20:29:51 http://www.camillatranar.com
  Svara
  • tusen tack camilla! länge leve bloggvärlden!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:55:31
   Svara
 • jäklar vilket ställe! Och jag gillar verkligen att du firar din blogg, varför inte liksom? Den är ju fantastisk! 🙂

  ISA 2016-05-24 20:28:38 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • tack Isa, jag tycker vi alla ska fira mer rent generellt!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:55:48
   Svara
 • Wow!! Vilket fantastiskt firande! Så rätt att fira ordentligt! Stort grattis till dina 10 år, Sara! Du är en av de bästa! <3 Hoppas du får njuta av den här helgen länge. Kramar!

  Fia 2016-05-24 20:19:53 http://www.ptfia.se
  Svara
  • tack fia! bloggvärlden alltså, ibland blir man ju alldeles matt av den – men oftare blir man alldeles varm av den!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:56:11
   Svara
 • Vilken underbart härlig helg!! Ser helt fantastiskt ut! Så bra att verkligen fira så ordentligt!

  Eva 2016-05-24 20:15:54
  Svara
  • tack eva! ja, en riktig unna-helg!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:56:27
   Svara
 • Hurra för tio år och skål för minst tio till!

  Resfredag Annika 2016-05-24 20:08:36 http://www.resfredag.se
  Svara
  • det hurrar och skålar jag gärna för – och att vi allihopa tillsammans gör kommande åren sjukt bra för oss alla!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:56:50
   Svara
 • Det ser fullkomligt magiskt ut! Grattis till dina 10 år – må det bli många, många fler <3

  Angeliqa 2016-05-24 19:54:41 http://www.vandringsbloggen.com
  Svara
  • ja men verkligen!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:57:09
   Svara
 • Alltså wow, vilken helg och vilket ställe!
  Grattis till tio bra år!

  Träningsblogga 2016-05-24 19:29:28 http://traningsblogga.se
  Svara
  • tack – och ja det var verkligen helt makalöst. en snudd på helt overklig helg!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:57:33
   Svara
 • Stort grattis! Jag kan riktigt känna hur härligt ni hade det! Vilka underbara bilder, och vilket fantastiskt och genomtänkt firande av en unik blogg!

  Malin 2016-05-24 19:04:55 http://Litelangre.se
  Svara
  • jag hoppas att den varma känslan går genom skärmen, och att man kan applicera känslan på sina egna vänner!! tusen tack malin!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:58:01
   Svara
 • Fantastiskt! Vilka vänner, vilken helg, vilken blogg och vilken Sara. Allesamman värt att fira på bästa sätt 🙂

  Sara Borg 2016-05-24 18:53:33 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
  • fina sara, stort tack – jag är så glad över alla snälla och varma kommentarer!!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:58:21
   Svara
 • Grattis till dej och bloggen! Är så glad att ni båda finns 🙂 Vilket härligt firande och vilka vackra, stämmningsfulla bilder!

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2016-05-24 18:46:34 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
  • tusen tack charlotta, jag finns för att ni finns. på det sättet är bloggvärlden fantastisk!

   Sara Rönne 2016-05-24 20:58:42
   Svara
 • Vilken helg ni tycks ha haft. Jag njuter av känslan som bilder och text förmedlar! Grattis till 10 år!

  anneliten 2016-05-24 17:55:24 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
  • tack! vänskap alltså; jag unnar alla den känslan av rikedom!!

   Sara Rönne 2016-05-24 18:02:02
   Svara
 • Grattis till tio år! Vilka bilder, den med vyn över fjällen var magiskt!

  Helena Enqvist 2016-05-24 17:44:39 http://www.helenaenqvist.se
  Svara
  • tack!! ja helt galet fint – vädret firade också!

   Sara Rönne 2016-05-24 17:46:30
   Svara
 • Grattis till bloggen och till dig, så härligt firande. Underbart 🙂

  mari 2016-05-24 17:29:26 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson