Det känns som att jag lever i ett litet äventyr just nu. Många, många mil i bil ger mig en enorm frihetskänsla och att susa fram genom Sverige samtidigt som mörkret sänker sig och alla andra gör kväll i sina hus och stugor gör att jag känner mig busig. Det är min bil och långtradarna. Och friheten att åka var jag vill när jag vill, för att jag kan. Eller, i teorin kan jag. I praktiken åker jag ju kors och tvärs för att jag har en del möten och ärenden att uträtta.

Igår vaknade jag upp i Kittelfjäll i Lappland och åt frukost med snötäckta fjäll och skotrar utanför fönstret. Idag vaknade jag upp till Stockholmsvy och frukostmöte på Greasy Spoon på Söder (roligt frukostställe – tips!). Ja, ni kan ju gissa vad de olika bilderna nedan representerar!

På Greasy Spoon beställde jag för övrigt in ”smashed avocado” med pocherat ägg på en toast. Sjukt gott. Men nästa gång blir det blueberry pancakes!

Hotell Kittelfjäll Greasy Spoon Stockholm Tjärhovsgatan

Mellan dessa två ställen hann jag med att också besöka fjällpärlan Borgafjäll och dessutom komma hem till Åre för att packa om en väska. En rätt så liten väska visserligen, eftersom jag är tillbaka i min fjällby redan imorgon.

Imorgon ska jag också enligt plan ha gjort klart mina mil för den här veckan. Jag ska ägna hela helgen åt återhämtning rent resemässigt – dagarna ska jag fylla med rekreation, träning, god mat och jobb. Men: först ska jag äga denna torsdag!

0