Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Följ med på frukost till Baked Bistro i Camps Bay

Där Camps Bay nästan tar slut, i området Bakoven (ja, bakng oven på engelska) öppnar sig de flådiga husen med pooler med glasvägg uppe i luften för en liten oas där människor trängs i dörren med en kaffe i handen. Här ligger populära Baked Bistro (och bageri) som jag gillade redan när jag klev över tröskeln.

När jag och Kenth hittar ett nytt ställe som vi gillar så försöker vi alltid koppla det till någon annanstans där vi varit. Och så kan vi säga dumheter som ”det här känns som en mix av New York och Thailand” eller något sådant. Medan vi i själva verket borde säga ”det här känns som hippa Kapstaden”.

Baked Bistro är enkelt. rustikt, avskalat, laid back, gemytligt, vaket, vänligt, nyfiket och färgglatt. Bland borden samlas morgonpromenerare med hund, surfare – fortfarande med blött hår, mötesmänniskor, en och annan turist som vet att det här är ett härligt ställe – och alla andra som gillar gott kaffe och en bra frukost. Vissa köper med sig bröd i en påse – eller en kaffe på väg till någon annanstans.

Det är för frukosten som vi gick hit och när dagen övergår till andra tidpunkter förändras också Baked Bistro till att servera annan mat.

Jag valde scrambled eggs på en brioche – och Kenth valde samma sak och lade dessutom till flingor och frukt till sin beställning. Sedan satt vi där länge och såg folk komma och gå och sa till varandra flera gånger att vi verkligen gillade det här stället!

Baked Bistro and bakery, Camps Bay Baked Bistro and bakery, Camps Bay, Baked Bistro and bakery, Camps Bay Baked Bistro and bakery, Camps Bay

> Tips på restauranger i Camps Bay, Kapstaden

> Kolla in The Grand Daddy Hotel med en trailerpark på taket!

> Bilder från Taffelberget

> Fler tips till Kapstaden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser ut som ett typiskt Anna-ställe. Måste testas! Finns det cappuccino med? 🙂

    {"author":"Anna (orka mera)" 2016-03-25 20:30:20
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk