Och så blev det måndag igen. Nya tag ger nya dagar att fylla med det du vill. Välja bort och välja till. Det var någon som kommenterade just så; att för allt man väljer till sitt liv så har man också valt bort något. Och så är det ju! Ibland kan man behöva välja bort på ett mer aktivt sätt, för att ha plats i livet att kunna att välja till.

När Annika var här så gjorde vi ett podavsnitt som vi kallar livshjulet. Om det låter bekant så var det för att vi gjorde samma avsnitt för ungefär ett år sedan. Nu följde vi upp det och satte nya betyg på de olika delarna i våra liv. Avsnittet kommer att gå att lyssna på om några dagar.

Den här veckan är tillsammans med alla andra veckor ett liv. Varje dag är en pusselbit som sakta bygger ihop det som är alltihop. Livet.

Ibland glömmer jag bort att det är så. Men just nu märks det så väl. Det är någonting med ljuset. När solen fortfarande skiner trots att klockan är över 4 på eftermiddagen, när det alldeles nyss var beckmörkt just nu.

Lika tacksam för att ljuset återvänder – lika tacksam är jag för att det nyss var sådär mörkt. Det är först när det varit mörkt som jag märker av ljuset!

Sara Rönne träningsglädje löpning Åre IMG_9108 Sara Rönne träningsglädje löpning Åre IMG_9104

0