Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glass från Åre

Jag skrev redan förra året att jag skulle äta glass under Åre Gastronomy Week, men sedan blev det aldrig av. Men igår sms:ade jag Snabba fötter och sa att vi skulle ses för glasslunch; och så blev det. Vi gick till Grädda bageri och smakade alla sorter de hade – den här veckan gör man det för 60 kr.

På Grädda bageri gör man sin glass på mjölk från bondgården i Såå, bara några kilometer bort. Dessutom är glassen dagsfärsk. Det ska vara som när du köper bröd, säger Daniel som har Grädda bageri. Fast egentligen menar han att man helst ska fråga för hur många timmar sedan som glassen gjordes.

Vi hade en ordentlig smakprovning igår och godast var de klassiska smakerna choklad, vanilj och även blåbär. Någon gång måste jag komma förbi och smaka banan-hasselnöt som är Daniels favorit.

Glass Åre från Grädda bageri

Smaker på tallriken (från vänster och medsols): semla, mint, choklad, kokos, blåbär och vanilj i mitten.

Glass Åre från Grädda bagerGlass Åre från Grädda bager

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman