Det är på ungefär pricken ett år sedan jag och min bror gjorde den andra filmen i The Freedom series. Vi gjorde en film från Åre som skulle återspegla den perfekta dagen i Åre. Det var när vi gjorde den här filmen som jag insåg vilket jobb det är att göra film.

Första gången du kollar tycker jag du ska fokusera på att bara titta. Andra gången kan du börja räkna de olika klippen. Ni skulle sett vår storyboard alltså!

Den tredje gången du ser filmen ska du lägga märke till ljus och sådant. Vissa scener spelades in klockan 7 på morgonen, och då hade vi varit uppe till typ runt 2 natten innan.

Vi har totalt gjort tre filmen men planerar för fyra enligt just detta koncept: här kan du se alla filmerna.

Jag har en stark idé hur den fjärde filmen ska vara men min bror och jag har lite utmaningar med att synka våra kalendrar. Just nu är han i alperna på foto- och filmjobb till exempel, och mina egna lediga dagar går typ att räkna på en hand. Men; fjärde filmen kommer!

Tills dess ska du kolla på den här igen. Både en och två gånger. Kanske tre?

0