Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningspoddar

När jag kom hem från jobbet krängde jag av mig jeansen och drog på funktionsstället; satte lurarna i öronen och pannlampan på huvudet och så tog jag en rask promenad. Huvudet var fullt med intryck så det var skönt att få gå en powerwalk och lyssna på något helt annat. Under mina 70 minuter hann jag lyssna klart en podcast och påbörja en annan.

Några träningsrelaterade poddar som jag lyssnar på är:

Bubbel & mjölksyra; kul snackepod där jag framförallt gillade avsnittet om muskler av de som släppts hittills.

Styrkebyrån; smarta och kunniga tjejer som delar med sig om styrketräning. Får lite smått styrkeångest av att lyssna, men på ett bra sätt.

Sanningspodden; pod med bland annat Annika Sjöö där de pratar om prestationsångest och kroppsideal och sådant. Bitvis frustrerande men jag lyssnar ändå.

The Jillian Michaels show; jag har börjat lyssna igen eftersom hennes sidekick är tillbaka efter många katastrofdåliga avsnitt med andra bisittare.

Coltings nakna sanning; underhållande pod från Jonas Colting som jag tar med en stor nypa salt men som ändå har sina poänger.

Vilka poddar lyssnar du på i nischen träning (och hälsa)?

träningspoddar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jag lyssnade bara en gång på sanningspodden, tyckte också den var frustrerande. Och jag blev lite ledsen av den. På samma sätt kan jag bli lite ledsen när jag lyssnar på Jessica i träningspodden. Styrkebyrån är min favorit just nu. Och din såklart!

  Frida 2016-01-24 19:31:06
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   det var något med din kommentar som fastnade i mitt hjärta frida; för exakt exakt så känner jag med. och det går inte att förklara så enkelt men kanske är det av samma skäl som vi känner så!

   Sara Rönne 2016-01-24 22:39:14
   Svara
 • Tack för tipset! Lyssnar på din o Träningspodden också 🙂

  Alexandra Bylund 2016-01-23 16:48:24 http://alexandrabylund.com
  Svara
 • Åh, är Janice tillbaka? Då ska jag ta och lyssna igen!

  Petra Axlund Stegman 2016-01-23 04:37:05 http://www.loveshineglow.com
  Svara
 • Älsk på poddar alltså! Innan snön kom så promenadpoddade jag nästan varje dag. Måste börja igen, starting tomorrow! Jag lysnar på Träningspodden, Marathonpodde, VV-podden och Ångestpodden. Plus såklart Träningsglädje talks, styrkebyrån och Bloggbusiness. Nytt i poddlistan är Ofiltrerat med PT-Fia som skall premiärlyssnas imorgon.

  FIT by Emma Hå 2016-01-22 20:28:08 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Förutom träningsglädje talks lyssnar jag op Marathonpodden, Styrkebyrån (dock tycker jag deras röster är ganska trista) och Träningspodden (min favorit!)

  Helena 2016-01-22 16:17:42
  Svara
 • Jag lyssnar på Guidol och tyngre träningssnack, sjukt nördigt, men bra ändå. Och så gillar jag att lyssna på män som pratar skånska *haha* Jag är lite knäpp, jag vet 😀
  Träningspodden med Lofsan och Jessica Almenäs, Jessicas proffsighet gör att den inte alls känns så ”amatörmässig” som jag tycker att många andra gör. Den håller sin röda tråd på ett bra sätt och dom är inte heller överens alltid vilket ger dynamik.
  Styrkelabbet verkar lovande!
  Fitnesspodden lyssnar jag också på, ibland lite flamslig men i det stora hela trevlig lyssning.

  Marina 2016-01-22 15:03:13 http://mindrefett.blogspot.se
  Svara
 • Att rensa huvudet på en PW med podd i öronen är så skönt!
  Jag lyssnar på Träningspodden och Styrkebyrån på temat träning.
  Ha en fin helg!

  Nina, Min Klockaregård 2016-01-22 09:06:03 http://www.minklockaregard.se
  Svara
 • Jag lyssnar på fitnesspodden.
  Gillar verkligen podden Tyngre Träningssnack. Fysiopodden är också bra men handlar inte bara om träning utan även behandlingar med sjukgymnastik. En som jag vill lyssna på men som jag inte haft tid att lyssna på är den nya podden från Styrkelabbet. PT-podden och Strength of Evidence är två bra poddar som tyvärr inte verkar släppa några fler podcasts.

  Mattias 2016-01-22 07:51:10 http://Www.functionalfitness.se
  Svara
 • Stort älsk på poddar alltså! Jag har ett mål om att gå minst en poddwalk i veckan. Träningsglädje TALKS, Colting, Träningspodden, Styrkebyrån, Maratonpodden, Tyngre Träningssnack, Anna & Emil Podcast, Maud och Möt löparen finns i mina lurar.

  Sara Borg 2016-01-22 07:46:24 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Träningspodden, Träningsglädje TALKS och Sunshinepodden brukar det bli 🙂

  Cecilia 2016-01-22 05:03:03 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Jag listade mina tre favoriter bara för några dagar sedan: Bubbel & Mjölksyra, Träningsglädje TALKS och Träningspodden (även om den kan vara lite väl babblig ibland)

  Nellie 2016-01-21 22:38:29 http://www.minvardagshälsa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg