Det är lite svårt att gå upp tidigt på morgnarna numer tycker jag; det är jättemörkt. Och så har jag gått och lagt mig lite för sent om kvällarna. Men, lagom till klockan 8 var jag ute för att känna stämningen i VM8:an som öppnade för säsongen idag. Och vilken dag sedan; det har snöat prick hela dagen och backen som är öppen (Gästrappet) är i absolut toppform!

Vid lunch träffade jag Therese på Yoga Stories på Holiday Club för lite styrketräning. Med tanke på dagens datum; 4 december – så körde vi 4 övningar i en cirkel som vi upprepade 4 gånger. Roterande rygglyft på pilatesboll, dips, stående latsdrag och så bröstpressar/armhävningar. Jag är överlag extremt pepp på armhävningar eftersom det är en så fenomenal övning för hela kroppen.

Extra pepp blev jag av att lyssna på podden Styrkebyrån där Johanna och Clara pratar om just detta i avsnittet som heter ”Pressar”. Något de betonade, och som jag skrivit förut, är att genast sluta upp med att göra armhävningar på knä och göra dem på tårna istället. Nej, jag klarar inte heller att göra  dem korrekt när jag står parallellt med golvet; men jag gör dem mot en bänk eller vad som helst som är några decimeter upp! Gör du dem på tå så tränar du fler muskelgrupper!

Efteråt skyndade jag mig hem för att ta en runda med Hazel i dagsljus. Alltså, ser ni snön! Hur drömmigt! Jag har fått ett par Graninge kängor i ett pressutskick och de värmde gott när jag vadade i snö i nästan en timme. Helt klart vinterns favorit!

sara rönne åre träningsglädje marmot IMG_1747sara rönne åre träningsglädje marmot IMG_1761 sara rönne åre träningsglädje marmot IMG_1769åre jaktcocker hazelwing IMG_1796graninge kängor IMG_1804sara rönne åre träningsglädje marmot IMG_1865jacktocker åre eventide hazel IMG_1886

0