Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 bloggar jag läser

I senaste avsnittet av min podcast Träningsglädje TALKS så berättar jag om några bloggar jag läser – eftersom det var en fråga jag fick. Men jag vet att ni är många som är nyfikna. Därför har jag valt ut sju bloggar som jag följer på olika sätt. Som jag ibland skummar igenom och som jag ibland följer slaviskt. Fler tips kommer senare – här är i alla fall dagens bloggtips:

Bucket life. Det är min vän Katta som bloggar, men jag älskar hennes blogg för att här blandas allt. Livet, bilder, frågor och tips.

Anna o Emil. Skidstjärnans (ja, det är mest Anna som skriver) ärliga och nakna ord om träning och livet, pressen och lyxen att leva sitt drömliv.

Hur bra som helst. Jag gillar när Hanna bloggar om mat, men när hon bloggar om träning eller skog eller vardag eller helg – ja då gillar jag bloggen om möjligt ännu mer!

För skojs skull. Jag älskar Karis upptåg och äventyr och får en boost av att läsa bloggen som blandar karriär och jättelånga utmaningar. Karis kommande äventyr handlar om att springa gröna bandet. Googla det!

Matsdotter. En så himla fin blogg skriven av Frida Matsdotter som jag gillar jättemycket trots att vi bara setts en gång – på en löparvecka i alperna för några år sedan.

Heja Erika. Jag gillar Erika; ung och framåt och går dit hon vill. Men även om hon är PT så känns det som att det finns mer i hennes liv än träning. Sådant gillar jag – det känns vettigt i en hälsovärld där man ska gå så himla mycket all in att det inte finns något annat.

Anna. Träningsvärldens klart roligaste blogg med mycket ironi. Lite så som bloggandet var förr.

sara traningsgladje IMG_8094

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger