Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det snöar i Åre

Det var något som drog mig upp till Ullådalen vid lunch. Valet stod mellan en tur på elljusspåret i skogen – eller en sväng högre upp.

Jag styrde uppför fjället och det såg inte så mycket ut för världen när jag parkerade i Ullådalen. Men när jag promenerat uppför första krönet i skidbacken så såg jag den: snön!

Efter halva backen korsar en stig skidbacken; jag tog vänster och gick mot Ullådalen. Snart knarrade det sådär välbekant under mina skor. Och snart föll snöflingorna runt omkring mig. Ett tag öste det ner så mycket snö att allting runt omkring mig var vitt. Den lyckan alltså!

Vi gick till Stendalen och sedan tog vi stigen uppför igen; mot toppen av Ullådalsliften. Vintersolen var blek och allting var sådär oändligt vackert! Äntligen fick jag känna doften av riktig snö igen.

> Samma berg, samma vyer – men annan snö! Den 22 juni!!

> Stigen jag gick på idag är en bit av Jörgens – en favorit som är lättillgänglig från Åre by!

> Första snön förra året!

snö i åre ullådalen stendalen IMG_9441snö i åre ullådalen stendalen hazel IMG_9369 snö i åre ullådalen stendalen hazel IMG_9396 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9325 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9335  snö i åre ullådalen stendalen IMG_9384 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9412 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9419

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg