Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pannkakor med lönnsirap

Pannkakor kan vara lösningen på alla frågor om vad det ska bli till middag. Eller lunch. Eller frukost.

Jag gjorde ett lass med små pannkakor och tinade jämtländska jordgubbar från sommarens skörd. Jag höftade lite med receptet men hade ungefär 1 liten mosad banan, 2 små ägg, ca 2 dl havremjölk, kanske ca 1 dl havremjöl och lite mandelmjöl för att vara på den säkra sidan. Och ett uns salt!

Sedan stekte jag pannkakorna i kokosolja, lade på hög och serverade med jordgubbar och lönnsirap.

> Här finns alla mina bästa recept på pannkakor; såväl fluffiga amerikanska som glutenfria och pannkakor utan mjölk och ägg.

Ni som följer mig på Snapchat minns mina snaps från dagen då jag gjorde de här pannkakorna; jag har kommit på hur jag vill använda Snapchat nu och det handlar om att ge er mer real life och mer behind the scenes – ofiltrerat och lite hur jag tänker bakom bloggen. Jag finns som @sararonne (finns även på Twitter, Instagram och Pinterest med samma namn).

fitnessguru kokosolja pannkakor med lönnsirap IMG_8275 pannkakor med lönnsirap IMG_8316fitnessguru kokosolja pannkakor med lönnsirap IMG_8270

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk