Imorse lanserades Metro Mode Hälsa med ett event på Sally Voltaire här i Stockholm. Det var också första gången jag träffade många av de andra bloggare som likt mig ingår i den nya gruppen hälsobloggare här på Metro.

I ett inlägg på Dagens Media beskrivs vi som ”några av Sveriges vassaste influencers inom hälsa” och Metro Mode Hälsa är en av anledningarna till varför jag sett fram emot den här hösten och varför jag känner mig så inspirerad i att skriva träningsblogg just nu – efter nästan tio år som bloggare!

Förutom att blogga om träning och hälsa här – så kommer jag också att skriva en hel del material till den här sajten! Det gör också många av de andra bloggarna; till exempel Hanna Göransson vars blogg jag följt sedan länge och vars kokbok Friendly Food jag älskar! Dessa pannkakor alltså!! Och det här rosa nötsmöret!!

Imorse samlades  alla hälsobloggarna (utom en) för att presentera oss och fira lanseringen. Här är gänget:

PT-Fia

Hanna – Hur bra som helst

Anja Forsnor

Fannie Redman

Filippa – Raw Clarity

Edita – Food junkie

Josefines yoga

Jag tror att det kommer bli himla bra det här. Metro mode hälsa kommer fyllas med kul innehåll och tips och mycket annat. Jag har sedan tidigare skrivit krönikor här och var men på sajten kommer det bli en hel del intervjuer och guider och mycket annat bra. Här kan du förresten läsa en intervju med mig – frågorna är lite annorlunda än vad jag är van vid och svaren har därför blivit lite så de med.

Metro mode hälsa IMG_4755

Fia och Hanna från imorse!

0