Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Metro Mode Hälsa

Imorse lanserades Metro Mode Hälsa med ett event på Sally Voltaire här i Stockholm. Det var också första gången jag träffade många av de andra bloggare som likt mig ingår i den nya gruppen hälsobloggare här på Metro.

I ett inlägg på Dagens Media beskrivs vi som ”några av Sveriges vassaste influencers inom hälsa” och Metro Mode Hälsa är en av anledningarna till varför jag sett fram emot den här hösten och varför jag känner mig så inspirerad i att skriva träningsblogg just nu – efter nästan tio år som bloggare!

Förutom att blogga om träning och hälsa här – så kommer jag också att skriva en hel del material till den här sajten! Det gör också många av de andra bloggarna; till exempel Hanna Göransson vars blogg jag följt sedan länge och vars kokbok Friendly Food jag älskar! Dessa pannkakor alltså!! Och det här rosa nötsmöret!!

Imorse samlades  alla hälsobloggarna (utom en) för att presentera oss och fira lanseringen. Här är gänget:

PT-Fia

Hanna – Hur bra som helst

Anja Forsnor

Fannie Redman

Filippa – Raw Clarity

Edita – Food junkie

Josefines yoga

Jag tror att det kommer bli himla bra det här. Metro mode hälsa kommer fyllas med kul innehåll och tips och mycket annat. Jag har sedan tidigare skrivit krönikor här och var men på sajten kommer det bli en hel del intervjuer och guider och mycket annat bra. Här kan du förresten läsa en intervju med mig – frågorna är lite annorlunda än vad jag är van vid och svaren har därför blivit lite så de med.

Metro mode hälsa IMG_4755

Fia och Hanna från imorse!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman