Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världens bästa längdskidåkare

Jag har spenderat hela dagen med världens bästa längdskidåkare: Charlotte Kalla. Vilken tjej! Vi sågs hos Craft Sportswear som gör alla kläder som Charlotte Kalla tränar och tävlar i och under dagen fick hon också sitt bragdguld från Svenska Dagbladet som hon vann nu senast. Det var för den fenomenala insatsen under stafetten på OS i Sotchi – ett bragdguld som hon delar med de andra tjejerna i stafettlaget.

Efter OS i Sotchi var det VM i Falun och vi vet ju hur det gick där; det blev succé och Kalla vann bland annat sitt första individuella guld på VM. Frågan är om det inte är läge för ett till bragdguld även i år…

Charlotte Kalla har vunnit typ alla priser man kan få; förutom bragdguld har hon även fått ta emot Jerringpris och Victoriastipendiet och även blivit utsedd till Årets kvinnliga idrottare på Idrottsgalan. Mycket av det hon åstadkommit är helt otroligt; hon är enda svenska längdskidåkare att ha vunnit Tour de Ski till exempel.

Jag tror att många av oss har starka associationer till Charlotte Kalla; oavsett om det handlar om just Tour de Ski eller den fenomenala inhämtning som hon är grym på att göra i spåret när hon jagar skidåkare framför. Eller vinnarleenden som hon bländar av i målfållan efter ett guldlopp – eller kanske det motsatta när det inte blivit som hon tänkt. Vilken vinnarskalle hon är!

Att få hänga en dag med världens bästa längdskidåkare är pirrigt – men hon är lika världsbra vid sidan om skidspåret. Vi pratade om en himla massa saker som ni kommer kunna höra alldeles snart. Och visst vet ni var?

Läs också:

Bilder från VM i Falun

Bilder från när Charlotte Kalla vann Årefjällsloppet

charlotte kalla foto sara rönne traningsgladje.se

charlotte kalla foto sara rönne traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger