Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saker jag saknar

Det går inte att ta miste på att jag älskar Åre. Men – det finns en mängd saker som jag saknar med Stockholmslivet också. Typ detta:

> De senaste träningstrenderna och ett brett urval av grymma personliga tränare. Det kan jag verkligen sakna. Ibland läser jag med stor längtan om tidiga morgonbootcamps i Stockholm och spinningpass och gym som Be Core och annat jag saknar bara för att gräset är grönare på andra sidan.

> Latte i pappmugg. Ja men faktiskt. Espresso house har kommit till Östersund men det är en timma dit. Vi har världsmästarna i kafferostning här i byn men ibland vill man bara ha en latte i pappmugg med en extra shot.

> Frukost på surdegsfralla med ägg på svindyrt Stockholmscafé med hajpad inredning. Helst ska kompisgänget också sitta där. Stor saknad på denna!

> Kvällsöppna butiker. Just nu är det lågsäsong så byn har stängt kl 19. Ica med. Än värre är det på söndagarna för då stänger Ica i Åre klockan 18. Macken har öppet till kl 21 och thank God för Ica Björnänge som också har öppet till kl 21. I början av veckan var jag tvungen att sätta Hazel i bilen och så åkte vi en mil dit och en mil hem för att köpa glass.

> Snittblommor. Närmsta blomsteraffär är 25 km bort – i Järpen – och jag har sällan vägarna förbi. Men min nya rutin ska nog bli att svänga förbi när jag väl är i trakterna. Det är så värt!

Ja men det var nog det. Detta får nog bli dagens värsta.

sara träningsglädje

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Plus 1 på kompisarna och caféhänget! Jag saknar överlag att träffa vänner på lokal! I Norrpan finns ju lokaler men inte vännerna!

  Katta - Bucketlife 2015-09-25 10:11:14 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Om det blir dubbla kommentarer så beror det på knastelefon…

  Jag tror det är sunt att känna saknad ibland,betyder nog bara att det finns andra saker/ställen som betyder mycket för en. Å det betyder inte att man misstrivs där man är för tillfället.
  Förstår att du saknar kvällsöppet och cafefrulle, det gör jag också från min Sthlms-tid. Helt galet att det inte finns snittblommor i Åre, finns det inte i Duvedheller?

  Katrin 2015-09-24 19:35:07 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Lyssna inte på Mary. Kom hem nu. Sthlm vill ha tillbaka dig! Åre finns kvar.

  Annika 2015-09-24 19:24:34 http://www.strongday.se
  Svara
 • Bortsett från den där med blommorna då så kan jag tycka att det verkar ljuvligt att INTE ha det där. fast blommorna vill jag ha ;=)

  jeanna / bliss junkie 2015-09-24 19:11:40 http://healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
 • Men vad söt du är.. Och jag kontrar med en annan lista då, från Stockholm till Åre 😉 Jag saknar känslan att vara ensam på vägan, att kunna gå i godan ro med bara vinden och himlen som sällskap. Jag saknar knastret under skorna när jag raskt promenerar uppför en backe och faktiskt bara hör mina egna flåsande andetag och inte ett endaste ljud från den trafikerade fyrfiliga motorvägen precis utanför oss. Jag saknar latte och kaffe som inte kostar en halv månadslön och jag saknar att ha ängsblommor att plocka precis utanför husknuten. Bara sådär som en liten motvikt (fast jag förstår så klart frustrationen, men Sthlm e kul typ en halv dag, sen svär man åt att latten kostar 38 spänn – va fan har dom i den?). Kram på dig fina du

  made by mary 2015-09-24 17:33:35 http://www.madebymary.se
  Svara
 • Förstår nästan alla punkter men inte den med pappmuggen 🙂 Latte (och cappuccino) vill jag absolut inte ha i pappmugg. Det förtar hela grejen 🙂
  Kul ändå att det finns sånt bra kvalitetskaffe i Åre!

  Anna (orka mera) 2015-09-24 15:16:25 http://piggelina.se
  Svara
 • Kul att du kan få det bästa av två världar!!! Kram!

  Jessica Sundberg 2015-09-24 12:49:22 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Men tänk så mycket fantastiska saker du har som inte finns i Sthlm 🙂

  pilla 2015-09-24 11:05:33 http://runwayp.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger