Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej världen

Varje gång min blogg får ny skepnad är det lite som att säga hej till världen på nytt. Just den här gången så är det inte bara en ny design jag fått – det är en helt ny blogg. Idag börjar jag blogga här på Metro tillsammans med storheter som Sofia – PT-Fia – Sjöström, Sandra Beijer och Petra Tungården. Jag tror att förändringar för oss framåt och det här är ett litet steg för världen men ett stort steg för mig.

Jag älskar gänget på Healthy Living och kommer att sakna dem – de är ju mina vänner. Men deras bloggar finns kvar, och jag läser dem varje dag!

Nu tar jag ett nytt steg och från min vecka av tystnad finns det så himla mycket att berätta. Jag har inte ägnat en enda timma åt träning ska jag erkänna – men timmarna har å andra sidan gått i ett. Det var med enorm sömnbrist från en otroligt intensiv och megakul långhelg i Stockholm som jag landade på huvudkudden igår kväll. Hemma i tystnaden här i Åre.

Men vi ska såklart ta allting från början – för visst hänger ni med här på Metro?

Sara träningsglädje www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
72kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk