I slutet av september tycker jag att du ska springa Lidingö Tjejlopp 10 km. Om du inte redan är anmäld så kommer chansen här! Silva, ni vet företaget som gör riktigt bra pannlampor att springa, cykla eller åka skidor med –  eller som lyser upp det mesta när det är mörkt, tävlar ut en startplats.

Så gör dig redo: den 27 september kl 13.30 kan du också stå på startlinjen.

Är du igång och springer några kilometer redan nu så är det här det perfekta tillfället att ha ett kortsiktigt mål att ta sikte mot – eller för dig som vill putsa en gammal tid på samma lopp, eller som bara vill njuta av en folkfest ute i Lidingös backar i löparskor.

Jag har sprungit en del ute på Lidingö, och bland annat sprungit just Lidingö tjejlopp. Loppet går på en fin slinga i skogen och du får tampas med tre omgångar backar: de som är direkt efter starten, den klassiska Abborrbacken och så Karins backe (den jobbigaste tycker jag) på slutet. Det är skönt att bli trött!

Backar är härliga grejer och även om du inte springer just på Lidingö så kan det vara en god idé att lägga in ett backpass lite nu och då i din träning.

För att vinna startplatsen: lägg upp en selfie på Instagram när du visar ditt bästa fighting face i löparspåret. Tagga #SILVAfightingface och @silvasweden och berätta vilket löppass du nyss utmanat dig med; kanske är det backintervaller, långpass, ett distanspass före frukost eller nöjdheten att ens komma ut tröskeln genom dörren är hög.

Du behöver ha en öppen profil – och tagga bilden senast kl 23.59 på söndag den 23 augusti.

Den här bilden nedan är mitt #SILVAfightingface – den är från två år sedan men jag minns det här passet så väl! Dessa backintervaller var också jobbiga…

Vill du tävla om fler saker ska du klicka här!

[insert]Löpning i backe www.traningsgladje.se[/insert]

0