I våras gjorde Sofie Lantto världens läckraste design på cykelkläder: cykelkurbits. Kurbitsmönstret klär hela ryggen på cykeljerseyn och vänstra benet på cykelbyxorna och lite diskret fram på bröstet precis under hakan. Man kan titta på mönstret länge, länge och man upptäcker hela tiden nya detaljer. Ett kugghjul, och vänta – ett renhorn?

Förutom jersey och bib designade Sofie också armvärmare; jag har sett bilder på svarta, rosa, röda och blå och jag tycker att de blå färgerna på Sofies syster Lisas instabild är så himla fina. Men allra gladast är jag att jag fick ett kit av Sofie, med röda armvärmare och röd kurbitsrockig keps. Det finns nämligen bara ett fåtal kit i denna extremt begränsade upplaga. Men – läs Sofies dröm här. Och jag hoppas att den hörsagas så att alla som vill har möjlighet att skaffa sig lite kurbits till sin cykelgarderob!

[insert]Cykelkurbits www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Cykelkurbits www.traningsgladje.se[/insert][insert]Cykelkurbits www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Cykelkurbits www.traningsgladje.se[/insert]

0