Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dålig dagsform

Gårdagen tog lite musten ur mig. Jag vet inte vad det var men dagsformen kändes usel. Den ställdes på prov efter jobbet när jag körde ett högintensivt pass inne på gymmet på Holiday Club.

Mitt upplägg var enkelt: tre minuter tung cykling med hög kadens (precis så att jag orkade tre minuter) följt av tio enbenspressar i benpressmaskinen (upprepat tre gånger) och sedan två till omgångar med cykling och benpressar.

Jag hade egentligen velat lägga till en tredje benövning men jag kände redan på första varvet att det inte fanns särskilt mycket krut i kroppen så jag skippade det för att inte ge upp helt och hållet.

Efteråt gjorde jag några coreövningar innan jag bytte om till baddräkt, tog en dusch och hoppade i simbassängen för att simma 30 minuter. Jag tog det rätt lugnt eftersom jag kände mig trött. Nej, förresten inte trött – överkörd är nog en bättre beskrivning av min känsla.

Jag gick in i bastuvärlden ett tag när jag simmat klart och tog några varv i kneippbadet. Det är som två pooler med varmt (28 grader) och kallt (6 grader) vatten. Mellan poolerna är det ett trappsteg upp och ett trappsteg ner och varje varv tyckte jag att det där trappsteget var lika jobbigt. Då är man trött i benen.

Trots känslan under passet så tycker jag att det är riktigt roligt med sådana här fyspass som kombinerar styrketräning med mycket flås. Jag går igång på kicken som hög puls ger!

craftsportswear IMG_4444craftsportswear IMG_4448 Tights & t-shirt // Craft Sportswear (kommer nog in här snart). Skor // Adidas Boston Boost. Sport-bh // Casall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Grymt att du orkade simma när du var trött ju! Simma är tungt. Heja! Hoppas att fräschören återvänder.

  jeanna 2015-08-26 15:53:49 http://www.healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
 • Snyggaste brallorna!!
  Hade också en överkörd dag igår.
  Löprundan sämsta ever, bara så tung! Kunde inte ens glädjas åt snygga byxor 🙂

  Anna (orka mera) 2015-08-26 12:23:07 http://Piggelina.se
  Svara
 • Sandra: ja visst är de fina!!!!

  Elise: nä, inte mer än tiden det tar att flytta sig mellan benpressen och cykeln. men – benpressen gjorde jag ju med ett ben i taget så det blir ju vila för hjärtat där. däremot ville jag inte låta musklerna vila så mycket utan ville köra kort och ösigt.

  Sara 2015-08-26 09:50:35
  Svara
 • Grymt pass! Hade nån vila alls emellan?

  Elise 2015-08-26 09:47:01
  Svara
 • Riktigt snygga träningsbrallor måste jag säga. Det är inte ofta jag går igång på den sortens plagg men nu jäklar 😉

  Sandra 2015-08-26 07:43:33 http://atilio.metromode.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk