Gårdagen tog lite musten ur mig. Jag vet inte vad det var men dagsformen kändes usel. Den ställdes på prov efter jobbet när jag körde ett högintensivt pass inne på gymmet på Holiday Club.

Mitt upplägg var enkelt: tre minuter tung cykling med hög kadens (precis så att jag orkade tre minuter) följt av tio enbenspressar i benpressmaskinen (upprepat tre gånger) och sedan två till omgångar med cykling och benpressar.

Jag hade egentligen velat lägga till en tredje benövning men jag kände redan på första varvet att det inte fanns särskilt mycket krut i kroppen så jag skippade det för att inte ge upp helt och hållet.

Efteråt gjorde jag några coreövningar innan jag bytte om till baddräkt, tog en dusch och hoppade i simbassängen för att simma 30 minuter. Jag tog det rätt lugnt eftersom jag kände mig trött. Nej, förresten inte trött – överkörd är nog en bättre beskrivning av min känsla.

Jag gick in i bastuvärlden ett tag när jag simmat klart och tog några varv i kneippbadet. Det är som två pooler med varmt (28 grader) och kallt (6 grader) vatten. Mellan poolerna är det ett trappsteg upp och ett trappsteg ner och varje varv tyckte jag att det där trappsteget var lika jobbigt. Då är man trött i benen.

Trots känslan under passet så tycker jag att det är riktigt roligt med sådana här fyspass som kombinerar styrketräning med mycket flås. Jag går igång på kicken som hög puls ger!

[insert]craftsportswear IMG_4444[/insert][insert]craftsportswear IMG_4448[/insert] Tights & t-shirt // Craft Sportswear (kommer nog in här snart). Skor // Adidas Boston Boost. Sport-bh // Casall.

0