Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Allt det vill jag göra

Jag är taggad på måndag. Jag älskar omstarter. Och det passar mig alldeles perfekt att jag får en sådan var sjunde dag. Inte för att jag på något sätt levt dåligt förra veckan – utan snarare för att jag vill leva lika bra igen.

De jämtländska jordgubbarna har levt länge i butikshyllan här i Åre och kanske hinner jag norpa en eller två lådor till. Om de bestämt är slut nu så är jag nöjd med den här jordgubbssommaren och ser fram emot att hyllorna ska fyllas med kantareller istället. Jag vill äta kantarellpasta, smörstekta kantareller på surdegsbröd och crêpes med kantarellstuvning.

Att jag tyckte det var så roligt att plocka hjortron förra veckan förvånade mig, så jag vill ge mig ut för att plocka lite till. Jag gjorde rårörd hjortronsylt som jag åt till frukost som mellanlager på min chiapudding och jag vill gärna ha en sådan frukost till. Allra helst två eller fem eller fler.

Den här veckan vill jag njuta av de sista solstrålarna. Jag vill äta långlunch på uteservering och jag vill köpa mjukglass från Magnus Nilssons lilla bod i backen ner till stationshuset. Det är samma Magnus Nilsson som står bakom Fäviken och det är mjukglass så som mjukglass ska vara.

Jag vill hemskt gärna ta vara på en sista solnedgång innan jag känner mig riktigt nöjd och mätt på sommaren och ljumma kvällar.

Jag kan tänka mig att gå inomhus också. När det regnar vill jag ta ett simpass, träna styrka och börja kolla på House of cards.

Sara träningsglädje www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag har funderat på Shock absorber men de är ju så himla dyra och har också förstått att knäppningen är klurig. Men kanske värd pengarna ändå om de är bra! Tack för tipsen, ska ut på jakt i helgen tänkte jag. Ha en fin dag!

  Jess 2015-08-25 10:02:34 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Jess: åh vad härligt!!! hmm, shock absorber är bra men den är klurig att få på sig pga krånglig där bak, men jag brukar springa mest i crafts sport-bh. ett budgettips är faktiskt pierre roberts sport-bh som är otippat bra, finns på typ ica och så (dem är sömlös). casall har en klassiker (minns ej namn) som finns i flera olika färger, ibland brukar jag ha på mig 2 stycken av dem.

  Sara 2015-08-24 22:06:01
  Svara
 • Ja. Vilken jordgubbssommar det varit! Har flera liter infrysta så jag kan fortsätta njuta även i höst och vinter 🙂

  Sara, du har ju alltid så himla bra tips. Du råkar inte sitta inne på tips om en superbra sporttop/sport-BH som håller melonerna på plats vid löpning och intensiv träning? 😀 Tycker det är SÅ svårt att hitta! Kram

  Jess 2015-08-24 21:30:11 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Kate: åh vad kul!!!

  Sara 2015-08-24 21:01:19
  Svara
 • Jag tycker att jag lär mig av ditt sätt att hela tiden skapa ”önskelistor” över saker du vill göra på kort och lång sikt. Må det vara helg-, vecko-, säsongs- eller kanske årsvis. Bra sätt att inte låta livet glida bort. Så tack för det.

  Kate 2015-08-24 20:35:39
  Svara
 • Jeanna: tack så mycket – ska villigt erkänna att jag var väldigt piffig på denna bild. eller, det där är väl relativt för jag hade inte tvättat håret på en vecka (älskar torrschampoo) men jag gjorde vad jag kunde för att få till en headerbild som jag kan använda ett tag framöver. bilden är från en sådan plåtning i fredags.

  Mari: tusen tack snälla!

  Sara 2015-08-24 11:21:28
  Svara
 • Så himla fint ❤️

  Mari 2015-08-24 11:00:42 http://Www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Underbar bild, du är så sjukt SNYGG! O-PK, men whatevah. Min mamma kom hit med torkade, värmländska kantareller förra helgen. Dem ska jag göra nåt fint av. Älsk på kantareller.

  jeanna 2015-08-24 10:38:47 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Lisa: åh tack – det ska jag verkligen spana in!!

  Madelaine: så mysigt det låter!! jag blåbärsfrossar också just nu!

  Sara 2015-08-24 10:30:03
  Svara
 • Inspirerande.
  Jag har faktiskt redan ätit en del kantareller och istället för jordgubbar har jag frossat i hallon.
  Nu tänkte jag satsa lite på blåbären som växer i skogen bakom vårt hus, men hjortron lät verkligen inte fy skam. 😉

  Madelaine 2015-08-24 10:01:12 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Och kantarellpizza! Kolla recept hos mig idag, den var grym!!

  Lisa & livet från den ljusa sidan 2015-08-24 07:45:16 http://livetfrandenljusasidan.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger