Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga ute

Jag har bott i Åre i ett och ett halvt år men först igår kväll var jag på ett pass yoga med Therése som står bakom Yoga Stories och som kör global yoga; en typ av yoga som grundats av Johanna Andersson. Modern yoga som är fysisk och ungefär hur jobbig som helst.

Det var inte vilket yogapass som helst utan en utomhusklass i Tottbacken – fjällromantik på högsta nivå. På bilden syns inte att man kan borsta av knotten från benen men det är inte heller något jag minns i efterhand.

Jag önsketänkte lite innan passet och satte på mig mina mjukaste kläder eftersom det var så jag kände mig i humöret och i kroppen, men jag borde anat att vi skulle svettas och att det hade funkat bättre med funktionsmaterial. Ju mer knott och mygg, desto mer måste vi röra på oss, resonerade Therése och det blev ett antal vändor uppför krönet i Tottbacken med malasana på toppen och solhälsningar efter den branta nedförsbacken.

Mina ben hade checkat ut redan när jag klev ur bilen innan passet började och jag jobbade väldigt, väldigt mycket på att sudda bort tanken på att jag var dålig.

Det jag hade velat göra allra, allra mest var att ursäkta mig inför gänget och säga att jag minsann hade sprungit ett rejält långpass kvällen innan och var dödstrött i benen. Men yoga ska inte handla om att jämföra sig och jag fick jobba ordentligt mentalt med att eliminera allt vad jämförelse hette. Det var supersvårt och jag är inte alls där i min yogaresa som tagit paus på ett par år.

Therése öppnar sin nya yogastudio i Åre i september och det skulle nog vara jättebra för mig att ta ett pass i veckan. Sist jag körde ett regelrätt rörlighetspass så checkade ryggen ut men idag grejade den solhälsningar och ryggrullningar och allt. Jag behöver långsamma yogapass som fokuserar mycket på core och den djupa bålmuskulaturen så jag hoppas att det finns sådana pass på schemat.

Yoga Åre www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag yogar lite allt möjligt, nu senast satsar jag på andningen – det är en utmaning i sig att få till den.

  Emilia 2015-08-07 09:31:55 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Häftigt! Helt underbar bild! Gult mot allt det vackra bakom, läckert! Glad-bild 🙂

  AktivaDagar-Camilla 2015-08-06 22:51:14 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Jeanna: ps. men det är jobbigt att träna svagheter

  Sara 2015-08-06 15:55:24
  Svara
 • jeanna: och bröstrygg och höft tänker jag 🙂

  Sara 2015-08-06 15:54:42
  Svara
 • bästa studion! Sen tänker jag att yin borde passa en löpare utmärkt. Krejvar själv det just nu…

  Jeanna 2015-08-06 15:51:52 http://www.healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
 • Katta: jag övade på min kroppskontroll – och att släppa den. mao: att ens ha ett ben på en annan människa var svår.

  Sara 2015-08-06 13:53:03
  Svara
 • När jag ser bilden så är det första jag tänker att jag hade nog inte grejat den övningen utan att skada någon 🙂

  Vilken fantastisk träningslokal btw!

  Katten - Bucket Life 2015-08-06 13:41:00 http://www.bucketlife.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger