Inspirerad från sociala medier gick jag till Coop och handlade och kom hem med två tunga påsar. De innehöll bland annat vattenmelon, mango, avokado, fetaost, oliver, en planta basilika, jordgubbar och mycket annat. Jag var sugen på lätt och frisk mat och hade planer på att göra en vattenmelonpizza så som jag sett på Pinterest

Kombon vattenmelon, fetaost, oliver och balsamico är så god så att man skulle kunna leva på det och jordgubbarna passar så himla bra till! Min sambo beställde en annan variant av water melon pizza och fick en med mango och jordgubbar. Den ser ju i jämförelse lite torftig ut men ett gäng blåbär, lite ringlad honung och citronmeliss hade säkert gjort sitt till. Mitt tips är att du provar den med feta och oliver!

Och du – lova att du testar denna caprese med persika också!

[insert]Water melon pizza www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Water melon pizza www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Water melon pizza www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Water melon pizza www.traningsgladje.se[/insert]

0