Jag fick ett paket häromdagen – det var alldeles platt pressutskick och kom därför i den vanliga brevlådan. Jag noterade avsändaren Vitamin Manager och i paketet låg piller i portionspåsar. ”Sara Rönne – du är unik”, stod det på påsarna som var lika många som det är dagar på en månad.

I varje liten påse låg det ett piller för omega 3, ett piller för zink, ett multivitaminpiller och ett cranvital – unikt skräddarsytt för mig utifrån Vitamin Managers gissning.

Kosttillskott är i sig ingen nyhet men Vitamin Manager sätter en kul twist på det: en mix av vitaminer utifrån vad just jag behöver. – Och det som jag gillar allra mest: portionsförpackningar. Bra för mig som reser mycket, som spenderar 2 dagar här och 4 dagar där. Som har köpt ett gäng burkar och försökt göra liknande lösningar själv med fryspåsar men med blandat resultat.

Vitamin Manager är en prenumerationstjänst och bakom företaget står triathleten och marathonlöparen Jojje Borssén som efter många år på Runner’s World nu gått över till att göra annat.

[insert]Vitamin manager www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Vitamin manager www.traningsgladje.se[/insert]

1