Jag har inte så mycket semester den här sommaren eftersom jag jobbar mer eller mindre varje dag, om än lite andra tider på dygnet än vanligt. Men, det finns ju massa fint att göra ändå. Jag älskar verkligen sommarsverige i ur och skur och åker helst utomlands de andra årstiderna.

Det finns så mycket att göra att jag måste välja bort saker. Hade jag haft tid så hade jag åkt en sväng till Österlen och Gotland i augusti eftersom det är så magiskt vackert. Det känns som att extra många är på Gotland i sommar, eller så är det bara jag som skiftat mitt bloggflöde lite.

I sommar finns det annat jag vill göra. Framförallt ska vi till norra västkusten en sväng och hälsa på fina vänner – och så vill jag hemskt gärna ta en sväng om Jönköping och uppleva Sveriges Toscana i Huskvarna och bo på Vox och springa på den där mossen jag sett bilder på. Och Ellen Keys led i Omberg som jag blev tipsad om här. Och i augusti blir det såklart en himla massa Åre!

Allt eftersom jag kommer på fler drömäventyr och helger jag gärna vill uppleva så skriver jag ner dem i en av de här böckerna. Jag vill springa stig i Höga kusten bland annat, för det ser så oändligt vackert ut.

Och jag vill bjuda hem alla mina vänner på skörde- och träningshelg där alla tränar just det man vill göra oavsett om det är intervaller på bana eller äventyr på stig eller landsvägscykel eller mtb och så samlas vi vid ett stort middagsbord om kvällarna och bara har det så himla, himla härligt.

Och så vill jag gärna ta en skärgårdshelg. Allra helst när det är tomt på folk och blåsigt, en riktig vindpinad hösthelg när regnet står som spön i backen och elden sprakar i brasan i stugan och bastun längst ut mot vattnet är varm och genom glasfönstren tornar havet upp sig. Jag är lite osäker på om just det här stället finns. Vet ni?

[insert]Ullådalen, Åre www.traningsgladje.se[/insert]

0