Den här måndagen har känts som en söndag. Eller som en riktig måndag. En sådan där människor går till sina arbeten eller sin skola och där livet går vidare som om inga semestrar existerar. Jag var trött och powernappade i timmar men sedan fick jag liv och åkte till stranden för att springa.

Havet var lugnt efter allt stormande som försiggick igår men det var grått och disigt fast rätt så varmt. Det slags väder där vissa går i t-shirt medan andra är klädd i dunjacka. Ja ni fattar.

Stränder är fantastiska platser även när det inte är 25 grader och sol. Som idag – en mulen men ljummen julidag håller ändå sommaren till just här. Det är runt 20 grader i havet, sa en man med badbyxor och handduk runt halsen som nyss tagit sig ett dopp.

Barfotalöpning längs en sandstrand är så mycket sommar det kan bli.

[insert]Vilshärad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Vilshärad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Vilshärad www.traningsgladje.se[/insert]

0