Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tre personer som inspirerar mig just nu

Jag tror att vi inspireras av olika saker lite beroende på hur vi mår. Vi läser bloggar med de filter vi bär med oss just för tillfället och allt det där varierar så himla mycket beroende på dag. En persons bravader eller liv kan vara det härligaste att läsa om ena dagen för att kännas jobbigt att ens titta på en helt annan dag.

Just nu inspireras jag av ett gäng människor som jag gärna vill lyfta här. Jag känner dem inte så väldigt mycket mer än att de ger mig tillfälle att blicka in i deras liv lite nu och då. Sådant är fint. Sådant är sociala medier när det är som bäst.

Alex fjälltur för några veckor sedan inspirerade massor. Ni kanske tror att jag inte bangar för något för egen del men det här med flerdagarslöpning verkar lite knepigt tycker jag. Men när jag läste om deras fjälltur tänkte jag att de enda gränser som finns är de man själv målar upp.

Sara Öhman på Instagram och särskilt de bilderna från när hon med kompis sprang Hälsingleden, komplett med lunchmackor i löparryggsäcken och allt. Sara verkar vara lite av en superwoman som gör grej på grej på grej och alltid fullt med energi men det i sig inspirerar mig just nu – lusten att alltid vilja upptäcka. Och så springa lite.

Jeanna är en av de klokaste människorna i mina flöden och vi har setts cirka en halv gång och det där skulle jag gärna vilja ändra på om jag fick chansen. Jag läser alltid hennes blogg som är full med det där som kallas livet och det är fint både när det är svårt, trassligt, mycket, ärligt, härligt och alldeles alldeles fantastiskt. Dessutom har hon nätets mest smittande leende.

Berätta vem du inspireras mest av just nu – och varför? Det vore så himlans härligt att läsa om!

www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Men sluta, nu började jag faktiskt grina! Missat detta pga tågluff men nu blev jag så glad att jag både rodnar och hjular tror jag. Tack bästa Sara! DU inspirerar MIG, särskilt som du verkar så ointresserad av alla möjliga normer och åsikter och bara gör (läs bor, reser, arbetar, tränar etc) som du har lust. Det är så mycket svårare än det låter.

  jeanna 2015-07-23 17:27:10 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Dig. Första bloggen jag susar in på när jag har en stund över och blir ALLTID fylld av inspiration och träningsglädje!

  Rebecka 2015-07-19 22:25:19
  Svara
 • Jag älskar Jeanna! Så himla härlig, go, ärlig, smart, vettig, fyndig, cool, rolig – ja alltså hon är kort och gott grym. Läser vartenda inlägg hon skriver, oavsett rubrik, ämne eller dag.
  Jag inspireras också av dig. Tycker du är (säger jag som om VI setts mer än noll gånger, vilket vi ju tyvärr inte har. Men du ”verkar vara”, då) en precis lika fantastisk människa. En blir glad bara av att se på bloglovin att du uppdaterat, liksom.

  Fanny Roethlisberger 2015-07-19 21:48:26 http://www.roethlisberger.se
  Svara
 • Vad kul att jag kunde inspirera dig!
  För jag får nämligen uppslag till äventyr av dig hela tiden. Älskar dina bilder och ditt sätt att kombinera utflykter och träning!

  /Alex

  alex 2015-07-19 21:06:24 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • Jonna Jinton gillar jag bland andra

  Emilia 2015-07-19 10:45:01 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Jag läser mycket färre bloggar under sommaren så de som jag läser måste ge något speciellt. Din blogg ligger överst i min blogglista för jag blir alltid påmind om hur härligt livet är när jag läser din blogg. En nyfunnen härlig blogg är Lotta som skriver ”Burpees and stuff” och så läser jag Pernilles blogg ”Persilja springer” för hon skriver så uttömmande om hennes träningsfyllda dagar.

  Nellie 2015-07-19 09:07:21 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jag inspireras av dig. Jag gjorde en egen sommarlista både till mig och mina barn. Snart 5-åringen lärde sig cykla så snart det stod på sommarlistan. 🙂
  Nu går jag och funderar på sommarsemester i Åre nästa år, tack vare dig. Så ett inlägg med barnvänliga Åre-tips för två ganska otränade föräldrar hoppas jag på. 🙂

  Sofia 2015-07-19 08:20:03
  Svara
 • Ja Jeanna är verkligen en riktig stjärna! Älskar blandningen av träning och åsikter och tankar. 🙂

  Fanny 2015-07-18 21:58:23
  Svara
 • Meeeen, hade ju inte skrivit klart!

  …följer bara en handfull bloggar och dessa bloggar ger oftast inspiration eller så gillar jag deras skrivstil.

  Just nu är Emmi (Explorista) en grym favorit som bjuder på snygga bilder och många tips på äventyr. En annan inspiration är Scott Cole som öppenhjärtligt delar med sig om hans nya, tuffa utmaning! Ja, å så din blogg såklart!!

  Katrin 2015-07-18 18:42:09 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Håller med dig om att man inspireras av personer lite beroende på dagsform. Jag följer bara en handfull blogg men blogga

  Katrin 2015-07-18 18:34:39 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Dig
  Trail stories inspirerar mig, även om jag inte har de distanserna på önskelistan riktigt.

  Nipe 2015-07-18 15:34:00 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Kan inte göra annat än att hålla med om Jeanna, hon är grym!

  Paula 2015-07-18 11:30:34 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger